RTL-weekend bestaat ook in 2021 deels uit legoblokjes

RTL 4 geeft de Ruben Nicolai-show Lego Masters groen licht voor een tweede seizoen. Hoewel de eerste finale nog moet plaatsvinden, namelijk op 30 mei, wordt er nu al gezocht naar nieuwe kandidaten. Dat heeft de tv-zender laten weten. Lego Masters is momenteel een grote hit op de zaterdagavond van RTL 4 en een vervolg kon daardoor eigenlijk al niet uitblijven. Ook in het voorjaar van 2021 zal het RTL-weekend dus deels uit legoblokjes bestaan, wederom met Nicolai aan het roer.

In Lego Masters gaan acht duo’s uit Nederland en België de strijd met elkaar aan om de titel Lego Master 2020. De bouwwerken worden steeds in een aantal uur opgetuigd, maar de kandidaten krijgen geen bouwtekeningen.

Uiteindelijk zal de zogenoemde Brick Master zijn ongezouten mening over de bouwwerken geven. “Zie jij jezelf al de meest fantastische bouwwerken in elkaar zetten én denk jij dat je de titel Lego Master waard bent? Geef je dan op“, laat RTL weten.

Samen met The Masked Singer heeft Nicolai nu twee grote weekendhits bij RTL 4 in handen. Daarmee is zijn positie bij de zender voorlopig veiliggesteld.

Foto: RTL

Meer in RTL

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Bent u blij dat Mart Smeets niet meer op televisie is?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen