RTL 4-hit Eén tegen 100 wordt tijdelijk Eén tegen 50

Geplaatst op do 28 mei 2020 om 19:30

De RTL 4-hit Postcode Loterij: Eén tegen 100 keert in juli terug op tv, maar er wordt vanwege de coronamaatregelen wel een beetje gesleuteld aan het format. Dat heeft de tv-zender vanavond laten weten in een persbericht. De presentatie blijft in handen van Caroline Tensen, die alle RIVM-richtlijnen rondom het coronavirus zal opvolgen. “Het is een voorrecht dat ik dit jaar alweer het twintigste seizoen van Postcode Loterij Eén Tegen 100 mag presenteren“, zo laat de 56-jarige tv-ster weten.

Tensen vervolgt: “Ik ben dan ook enorm blij dat we samen met producent EndemolShine en de Postcode Loterij een weg hebben weten te vinden om het twintigste seizoen in deze aangepaste versie door kunnen laten gaan. Ik heb er heel veel zin in en kan niet wachten om in juli de studio weer in te duiken.

Naast het halveren van het aantal kandidaten, zijn er ook andere maatregelen, zowel voor als achter de schermen, getroffen en vastgelegd in een protocol. “Enkele van deze maatregelen zijn aanpassingen van Caroline’s desk, desinfectie-, catering- en toiletprotocollen, looproutes en een indeling van kandidaten waardoor zij 1,5 meter uit elkaar zitten“, laat een woordvoerder van RTL 4 weten.

Ook zijn er handhavers aanwezig om de inachtneming van het protocol te waarborgen. “Op elk moment wordt de 1,5 m afstand in acht genomen door alle betrokkenen, onder wie Caroline, kandidaten en crew.”

In Postcode Loterij Eén Tegen 50 neemt één kandidaat het op tegen 50 tegenspelers. Bij elk goed antwoord speelt hij of zij iemand weg. Als de kandidaat alle vragen goed beantwoordt en daarmee de 50 deelnemers wegspeelt, gaat hij of zij naar huis met een flink geldbedrag.

De seizoensstart is op zondag 5 juli om 20.00 uur bij RTL 4.

Foto: Nick van Ormondt
18 Reacties op “RTL 4-hit Eén tegen 100 wordt tijdelijk Eén tegen 50”


 1. hahaha

  RTL 4-hit Eén tegen 100 van de bejaardenzender NPO1.

 2. Bridslet Maaslander

  Andre had altijd al een oogje op Carolien!

 3. Milan

  Flopper de flop!

 4. Gwendolyn

  O.

 5. Andre Hazes ☑️

  Gvd wat een geil wijf is het toch 🥵🥵🥵
  Doen!

 6. Brammert

  Ik betaal 100 voor een videoboodschap van deze heerlijke gilf

 7. John

  @Eva – zielig, eenzaam en werkloos.

 8. Jos

  Rtl4 heeft geen hits. Alleen creatieve armoede en pulp, met op vrijdag kleuters en op zaterdag blokjes. Verder niets.

 9. Sandra Reijers

  Wat een onzin, voor een leugen heel de wereld aanpassen. Gaat goed. Not. Doe normaal dus ook hier!

 10. Donald Dumb

  Sandra. Dus corona is er niet?
  Dat is een leugen?

 11. Dartsfan

  Haha een tegen 50 hoe verzinnen ze het

 12. john de nikkser

  lang leven de staats omroep die graag uitmaakt naar wij moeten kijken /dan weten wij gelijk waar ons belasting geld naar toe gaat …… leve de commerciële de welke maakt niet uit als het maar geen geld kost

 13. Lies

  Ik zou ook 1,5m afstand houden van haar, wat een eng wijf is dat zeg.

 14. Kees

  Kijk maar uit Sandra want Donald Dumb steekt zo zijn l u l in jouw k u t. Lies zou jaloers worden.

 15. Apfelflapf

  Vroeger had ze nog wel iets sympathieks , maar dat is er wel volledig afgesleten.

 16. MERS Pardoel

  Goed zo Caroline! 1 tegen 50 is ook leuk, laat de tokkies hier maar zeuren.

 17. D.Uplo

  Wat nou ster?! Zo ver durf ik niet te gaan. Een ster fonkelt en straalt.
  Dit is een bejaarde vrouw met een oubollig format.

 18. Leo Nadulve (psychopaat)

  Het format is sleets. Weg ermee.

TelevisienieuwsMail Mediacourant

Heeft u een nieuwstip, een vraag aan de redactie, een vraag over adverteren, een verzoek tot samenwerking of wenst u andere informatie? Neem dan graag contact op.