RTL 4-hit Eén tegen 100 wordt tijdelijk Eén tegen 50

De RTL 4-hit Postcode Loterij: Eén tegen 100 keert in juli terug op tv, maar er wordt vanwege de coronamaatregelen wel een beetje gesleuteld aan het format. Dat heeft de tv-zender vanavond laten weten in een persbericht. De presentatie blijft in handen van Caroline Tensen, die alle RIVM-richtlijnen rondom het coronavirus zal opvolgen. “Het is een voorrecht dat ik dit jaar alweer het twintigste seizoen van Postcode Loterij Eén Tegen 100 mag presenteren“, zo laat de 56-jarige tv-ster weten.

Tensen vervolgt: “Ik ben dan ook enorm blij dat we samen met producent EndemolShine en de Postcode Loterij een weg hebben weten te vinden om het twintigste seizoen in deze aangepaste versie door kunnen laten gaan. Ik heb er heel veel zin in en kan niet wachten om in juli de studio weer in te duiken.

Naast het halveren van het aantal kandidaten, zijn er ook andere maatregelen, zowel voor als achter de schermen, getroffen en vastgelegd in een protocol. “Enkele van deze maatregelen zijn aanpassingen van Caroline’s desk, desinfectie-, catering- en toiletprotocollen, looproutes en een indeling van kandidaten waardoor zij 1,5 meter uit elkaar zitten“, laat een woordvoerder van RTL 4 weten.

Ook zijn er handhavers aanwezig om de inachtneming van het protocol te waarborgen. “Op elk moment wordt de 1,5 m afstand in acht genomen door alle betrokkenen, onder wie Caroline, kandidaten en crew.”

In Postcode Loterij Eén Tegen 50 neemt één kandidaat het op tegen 50 tegenspelers. Bij elk goed antwoord speelt hij of zij iemand weg. Als de kandidaat alle vragen goed beantwoordt en daarmee de 50 deelnemers wegspeelt, gaat hij of zij naar huis met een flink geldbedrag.

De seizoensstart is op zondag 5 juli om 20.00 uur bij RTL 4.

Foto: Nick van Ormondt

Meer in RTL

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Bent u blij dat Mart Smeets niet meer op televisie is?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen