Na hoge kijkcijfers: SBS 6 bestelt méér Hoge Bomen

Hoge Bomen heeft er nu vier afleveringen op zitten. Na de shows met Rachel Hazes (690.000 kijkers), Martien Meiland (970.000 kijkers), Louis van Gaal (911.000 kijkers) en Sylvie Meis (742.000 kijkers) is één ding duidelijk: presentator Jeroen van der Boom heeft eindelijk eens een tv-hit te pakken. De aflevering van volgende week zaterdag zal het vast iets minder doen vanwege de ietwat saaie gast, John van den Heuvel, maar toch heeft Van der Boom nu al een tweede seizoen in zijn zak.

En dat niet alleen: SBS 6 wil niet alleen een tweede seizoen, maar ook nog eens een tweede seizoen met veel meer afleveringen. Die zal wel pas volgend jaar op de buis verschijnen.

Heel even twijfelde Van der Boom of hij wel een vervolg wilde maken. “Ik heb wel naar Erland geappt: ‘Misschien moeten we gewoon stoppen, dan is dit gewoon prima geweest.’ Dan hebben we torenhoge kijkcijfers gehaald om half tien op zaterdag, wat al lang niet gebeurd was, dus misschien moeten we het daarbij laten. Ha ha.

De zanger vertelt op Radio Veronica dat hij erg blij is met de resultaten. “Het is heel goed gevallen. Het gaat wel om de gasten, dus ik moet wel door kunnen met een paar goede gasten.”

Premier Mark Rutte misschien? “Ik ben ermee bezig.”

Foto: SBS

Meer in SBS

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Thomas van Groningen is volgens Victor Vlam te dik voor de presentatie van Op1. Eens?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen