Katja Schuurman: ‘Misschien heb ik corona gehad’

Er is er weer één: een BN’er die denkt corona te hebben gehad. Ditmaal gaat het om RTL 4-ster Katja Schuurman. “Misschien heb ik al wel corona gehad. Ik had allerlei verschijnselen behalve de koorts, maar dat schijnt te kunnen met dit virus“, zegt ze in Veronica Magazine. Ook BN’ers mogen niet zomaar een coronatest doen, dus Schuurman tast in het duister. “Het kan ook een griepje zijn geweest, of wat zwangerschapsgedoe, maar je weet het niet, omdat je niet kunt testen.”

Schuurman maakt zich er niet al te druk om, ook al is ze nu zwanger. “Vanzelfsprekend heb ik gegoogeld: Is het extra gevaarlijk voor mij of voor het kindje? Voor zover ze het op dit moment weten, is dat niet het geval. Het enige is dat ik nu vatbaarder ben.

Het coronavirus maakt haar zwangerschap iets anders dan anders. “Ik kan wat minder makkelijk naar ’t ziekenhuis voor controle, dat soort dingen. Het is voor iedereen aanpassen.

Wanneer de klachten van Schuurman precies zijn ontstaan is niet duidelijk. Als dat na haar beruchte KLM-vlucht was (‘seks op 6K‘), dan zouden het natuurlijk ook een heleboel andere dingen kunnen zijn.

Aankomende dinsdag is de presentatrice op de buis met een gloednieuw seizoen van Beter Laat Dan Nooit, om 20.30 uur op RTL 4.

Foto: SBS

Meer in RTL

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Bent u blij dat Mart Smeets niet meer op televisie is?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen