Gordon: ‘Niet netjes dat Patty Brard privé-apps plaatst’

Gordon vindt het niet netjes dat Patty Brard een van zijn privé-appberichten aan haar heeft laten publiceren in haar biografie. Dat laat hij weten in De TV-Quaran-Tine van Paul de Leeuw. Brard presenteerde afgelopen winter samen met Winston Gerschtanowitz de show Dancing on Ice op SBS 6. Direct na de première stuurde Gordon een zeer pittig appbericht naar Brard. “Lieverdje, keurige presentatie. Ben alleen bang dat het gaat zakken. Het is zo langzaam dat programma.”

Vervolgens ging Gordon los op haar uiterlijk. “Ik ga heel eerlijk zijn: je zag eruit als een kandidaat van Hotter Than My Daughter. Je moet volgende week echt de styling veranderen schat. Ga uit van die shoot van de LINDA. Meer klasse. En niet meer geilen op kandidaten (Juvat). Die kent iedereen het al lang en jij deed net of je hem voor het eerst ontdekt had, wat waarschijnlijk ook zo is.”

Maar ook: “Je autocue ging voortreffelijk maar de teksten rammelen en zijn richting plat en dat moet er echt uit. Je bent zo ongelooflijk mooi op beeld en je doet jezelf echt tekort met kleding en teksten die je eruit gooit. Allemaal details die het onderuit halen. En ja sorry schat maar jij en Winston zijn totaal geen match, dus hou ook daar afstand van en ga niet roepen hoe gezellig, geweldig, bla bla, de kijker gelooft er geen reet van. Kijk op Twitter en je ziet dat ik gelijk heb.”

En dat is Gordon als hij aardig is. “Nou een heel verhaal en komt echt uit een goed hart die van je houdt! X“, verduidelijkte hij aan het eind.

‘Niet netjes’

Wat vindt Gordon ervan dat dit nu op straat ligt? “Dat vond ik niet zo netjes dat ze een privé-app gaat plaatsen. Maar goed, dat maakt niet uit.”

Presentator Paul de Leeuw: “Ik las dat en dacht: zó. Het was echt rigoureus zeg, Jezus.”

Gordon: “Ja, ik zeg gewoon eerlijk wat ik vind. Ik bedoel: ze zag eruit als een meisje van 18. Ik zei: ‘Schat, je kan zo zelf meedoen aan Hotter Than My Daughter.’

Hij staat achter zijn woorden, maar Brard had hem wel even moeten inlichten over de publicatie ervan, vindt Gordon. “Nee, dat is niet echt netjes. Maar ik heb ook dingen in mijn boek geschreven, ha ha ha ha ha ha.

Overigens vindt Gordon dat hij er nog goed van af is gekomen in het boek. “Ik hield mijn hart vast voor haar, want ik dacht: ik ben er helemaal doorheen gegaan. Want de waarheid wordt niet gewaardeerd, hè? De mensen worden het liefst getroost met een leugen dan geconfronteerd met de waarheid.”

Foto: SBS

Meer in SBS

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Groeit Jan Versteegh ooit uit tot een A-ster?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen