Coronavirus ruïneert twee vakanties Familiediner-Bert

Het coronavirus treft de ene BN’er zwaarder dan de andere BN’er. EO-miljonair Bert van Leeuwen heeft niet één, maar twee vakanties moeten afzeggen door alle toestanden. Dat vertelt hij in de Weekend. Het is dus dubbel pech voor de Familiediner-presentator. “Ja, ik heb twee vakanties moeten laten passeren. Net voor de lockdown zouden mijn vrouw en ik een week in Dubai zitten. We twijfelden of we het door zouden laten gaan of niet, en gelukkig hebben we dat geannuleerd.”

De tweede reis ging naar BN’er-vakantieparadijs Ibiza. “Twee weken geleden zouden we een week naar Ibiza, dat is ook geannuleerd. De ene na de andere vakantie glipte ons tussen de vingers door.”

Is de schade beperkt gebleven? “Gelukkig kon ik alles verzetten zonder meerkosten. Ik heb nu een aantal open tickets die ik nog kan invullen. Maar voorlopig wacht ik rustig af hoe het zich verder ontwikkelt.”

Voorlopig blijft Bert even thuis. De vakantievreugde is een beetje weggeëbd. “Voor de zomer heb ik nog geen plannen. Ik zal in ieder geval niet de eerste zijn die op Schiphol staat om een vlucht te pakken.

Foto: Willem-Jan de Bruin, EO

Meer in EO

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Groeit Jan Versteegh ooit uit tot een A-ster?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen