89 procent wil minder André Hazes jr. op televisie

Het is algemeen bekend dat de populariteit van André Hazes jr. flink is ingestort door zijn affaire met Bridget Maasland. Naast zijn interessante manier van met vrouwen omgaan, is gebleken dat hij wel héél erg aandachtsbelust is. De mensen zijn de volkszanger een beetje beu en hoeven hem voorlopig ook niet meer op televisie te zien. Uit een Mediacourant-poll waarop ruim 5.700 keer is gestemd, blijkt dat 89 procent van de mensen graag minder André Hazes jr. op televisie wil.

Er is bijna niemand te vinden die Hazes méér op televisie wil zien. Slechts 11 procent hoopt dat de zanger vaker op de buis verschijnt. En dat is een domper voor hem: Hazes wil zó graag in de spotlights, dat hij middenin de coronacrisis zelfs een eigen online programma begon waarin hij zichzelf een paar gouden platen uit liet reiken.

Hazes heeft momenteel een aantal dingen in de tv-pijplijn zitten bij SBS. Naast zijn jurylidschap in de nieuwe SBS 6-show We Want More, die is uitgesteld vanwege het coronavirus, werkt hij ook aan een programma over mensen die hun tattoo willen laten verwijderen.

Gelukkig voelt Hazes het sentiment goed aan, want aan het AD vertelt de zanger dat hij zich flink gaat focussen op Vlaanderen. “Als ik mij op dit moment ergens bijzonder welkom voel, is het wel in Vlaanderen“, zegt hij.

Begin november vult hij twee keer de Lotto Arena in België en begin 2021 start hij met een tour door Vlaanderen. “We doen al tien zalen, telkens voor zo’n drieduizend fans. En het kunnen er nog meer worden, want mijn boekingsagent in Vlaanderen kan de vraag amper bijhouden.

‘Wauw’, denk ik continu. We staan eigenlijk versteld van wat er aan het gebeuren is, maar het heeft sowieso met Liefde voor muziek te maken“, zegt hij, wijzend op zijn deelname aan de Vlaamse Beste Zangers.

De uitslagen van de poll kunt u hier bekijken.

Foto: SBS

Meer in SBS

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Thomas van Groningen is volgens Victor Vlam te dik voor de presentatie van Op1. Eens?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen