Wielrenner leegt neus naast hond Nicolette Kluijver

Een brute wielrenner heeft zijn neus afgelopen week geleegd naast de hond van Nicolette Kluijver. Ze schrok behoorlijk, omdat ze een fragiele gezondheid heeft. Dat vertelde de RTL-presentatrice maandagavond in RTL Boulevard. Kluijver vindt het gedrag van andere mensen tijdens deze coronacrisis bizar. “Laatst was ik bijvoorbeeld de hond even aan het uitlaten en toen zoefde een wielrenner voorbij die zijn neus even leegt naast mijn hond. Dan denk ik echt: hallo jongens!

Mensen moeten op afstand blijven, vindt Kluijver. “Ik probeer ook als ik wel naar buiten moet om echt mezelf maar ook anderen eraan te herinneren – achterlijk misschien, maar ik doe het wel – van: hou even die afstand.

Kluijver is niet voor niets wat paniekerig: ze heeft in het verleden flink wat longproblemen gehad. “Ik heb tuberculose gehad voordat ik longkanker kreeg. Toen had ik longkanker en door die longkanker verschillende klaplongen. Ik dril mijn kinderen echt, omdat ik gewoon moet oppassen. Dus het handen wassen is bij ons echt een strikt regime.

Naast dat ik echt doodsbang ben, ben ik vooral heel dankbaar dat ik leef en mijn kinderen gezond zijn en dat ik de zon zie schijnen en vogels zie vliegen.

Foto: RTL

Meer in RTL

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Bent u blij dat Mart Smeets niet meer op televisie is?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen