RTL bestelt derde seizoen van Mocro Maffia

Geplaatst op wo 01 apr 2020 om 16:41

Coronacrisis of niet: RTL blijft investeren in zijn on-demand-dienst Videoland. De zendergroep heeft een derde seizoen van Mocro Maffia besteld. Dat heeft een woordvoerster vandaag laten weten. Het tweede seizoen van Mocro Maffia, dat sinds 20 maart te zien is, is de best bekeken release bij Videoland van een dramaserie tot nu toe. “Daarnaast ontving het tweede seizoen zeer goede recensies met vier van de vijf sterren in onder meer de Volkskrant, NRC en het Algemeen Dagblad.”

Na de bloedstollende seizoensfinale was de vraag naar een derde seizoen groot, zegt creatief producent Achmed Akkabi. “Het tweede seizoen heeft misschien nog wel meer losgemaakt bij de kijkers dan het eerste.”

Akkabi vervolgt: “Na de laatste aflevering werden we overspoeld met de vraag of er een derde seizoen komt. Ik ben blij dat we nu al aan kunnen kondigen dat we die samen met Videoland gaan maken!

Waar seizoen één van Mocro Maffia zich in Nederland en België afspeelde, laat het tweede seizoen meer van de internationale omvang van de cocaïne-industrie zien.

Wanneer het derde seizoen bij Videoland te zien is wordt later bekendgemaakt.

Foto: RTL
39 Reacties op “RTL bestelt derde seizoen van Mocro Maffia”


 1. Mark

  Yesssssssssssssssssssssssssssss nog een jaartje wachten.

 2. Arjan

  Noemen we 7 afleveringen tegenwoordig ook al een seizoen? Als je elke week uit zou zenden haal je niet eens een kwartaal. Wel slim van Videoland want zo wordt iedereen toch elk “seizoen” 1 maand lid van ze.

 3. xandertje

  Wel ja, geef die negatieve Mocro shit, het vergif van onze samenleving maar een platform. Romantiseer het maar. SCHANDE !

 4. Waarom worden mijn berichten tegengehouden?

  Maar dat zijn wel drie linkse, antiwesterse, weg-met-ons kranten. Die kan ik niet serieus nemen.

 5. Barrie Stevens

  Weer een reden om geen Videoland te nemen..

 6. Broer van...

  Zit t er nog aan????

 7. Rtd

  En maar roepen dat er minder mensen tv kijken.. pleur alles maar online. Kijkt er straks niemand meer…

 8. Fred de Kenner

  Goed nieuws!

 9. John de Don

  Welja verneuk de jeugd nog meer met dit soort bagger

 10. Ard

  Mega spannend!

 11. Gwendolyn

  Stom.

 12. Professor Zeiksnor

  Mocro maffia is al tientallen jaren op tv nl elke dinsdagavond op Nederland 1

 13. Jets

  Ik heb een paar afleveringen gezien met ondertiteling want ik hoorde alleen maar k*nker dit en k*nker dat bah!

 14. Bromfiets met hulpmotor

  Ik dacht dat de opnames nog moeten beginnen. Dus dat zijn geen repeterende en serieuze bontkraag acteurs en figuranten die de doodsbange politie en burgers hier terroriseren in de buurt op hun opgevoerde snorretjes?

 15. Peter

  Is het gek als ik zeg dat ik niet kijk om die mocro’s niet te verheerlijken met hun criminele activiteiten ? of raad je me dan aan eens te kijken en dat het juist de mocro’s in een zeer slecht daglicht zet en dat ze er zelf ook van balen en dus geen verheerlijking is ?

 16. De Heer

  2 afl gezien van seiz 2 en is wel een goede serie ja. Weinig Nederlandse series waar ik dat over kan zeggen.

 17. Alfonso

  Maffia moet men voorkomen

 18. powered by jasper

  Wat goed! Pang pang!!

 19. Keta Minek

  Waarom worden mijn berichten tegengehouden? omdat ik links plaats.

 20. Joehoe

  Nu Kees & Co nog. Ik kan niet wachten op seizoen 11. Aanstaande zaterdag weer een enorm leuke aflevering om 19.55 uur op RTL 4.

  @ Arjan: 7 is inderdaad behoorlijk weinig. Nederlandse standaard was ooit 13 en dat was al weinig, in de Verenigde Staten is 22 standaard.

 21. Opgepast

  voor Perceval Hasselman. Dat is ern vuile oplichter en teringlijder. Denk je een huisje gevonden te hebben op zn sites, is het nep

 22. Philippe

  Wat betreft Kees & Co, ik wil heel graag een nieuw seizoen zien. Maar die leader mogen ze toch echt wel eens opnieuw monteren. Er hoeft niet eens een nieuwe vormgeving met nieuw opgenomen leadermuziek te komen, daar kunnen ze mee doen totdat de huidige supporting cast weer vervangen wordt. Maar die archiefbeelden uit het vorige seizoen kunnen echt niet meer, het is gewoonweg stijlvol om die elk seizoen te verversen. De leader van 2019 was indrukwekkend goed, maar elk seizoen verversen houdt de leader wel op peil en maakt het des te leuker om herhalingen van een oud seizoen te bekijken.

 23. C

  @Philippe

  Waar maak je je in hemelsnaam druk om.

 24. Bromfiets met hulpmotor

  3 seizoenen geleden bestelde ik vreten bij de marokaan. Wacht nu nog bij de voordeur!

 25. Mart

  Kees & co ook graag ja. De afleveringen worden steeds leuker!

 26. Jan

  EINDELIJK…… RTL Z komt op de zondagmorgen met een concert registratie van het koninklijk concertgebouw orkest , aanvang 10.30
  Kijk zo kan het dus ook, een com tv zender mag ook wel eens wat aan cultuur doen
  krijg je ook een wat serieuzer kijkrs doelgroep , Het zou ook RTL 4 niet mistaan haar koers/ programmabeleid te herzien. doe meer aan cultuur JAZZ , COUNTRY, KLASSIEKE muziek . muziek films en dergelijke , en stop met teveel talenten jachten uit te zenden . tenslotte betalen de kijkers uw distributiegelden,
  maar qua programmering stelt het geheel niet veel voor . Als je ook een betere doelgroep wil beijken moet je ook die kijker bedienen !

 27. Jan.

  Vette serie, goed nieuws

 28. Iam

  Met de vangst van taghi zou dit wel het laatste seizoen zijn

 29. 123

  1) Ik zag een artikel (reclame) tijdens het lezen van het nieuws op rtlnieuwsnl. Beetje jammer, en totaal overbodig.

  2) Ik kijk liever Queen Of The South.

 30. Jean Paul

  Waanzinnig goede serie. Het tweede seizoen zelfs beter dan het eerste. Alleen de finale-aflevering was wat over de top. Maar daar geven ze in seizoen 3 vast een draai aan. Ik ben fan 👍

 31. jan

  Zelfs bij de Staatszender zijn het criminelen.

 32. Harry de Hengst

  @ Joehoe: in Japan is 52 afleveringen per seizoen de gewoonte, dus het hele jaar door elke week een nieuwe aflevering.

  @ C: ben jij een activist? er is niets mis met een leader, gewoon heel erg leuk en als die elk seizoen afgewisseld wordt is het nog leuker.

 33. ome H

  Rtl7 stort in 😁

 34. Israëliet

  Germanen, Slavische mensen en Marokkanen/Palestijnen zijn de grootste antisemieten op aarde! Ik haat die volken diep uit mijn hart.

 35. aldus

  Had RTL al besteld, als er geen corona crises zou zijn, waren de opnamen 3 weken geleden al begonnen.

 36. Fred

  Ze kunnen bij Videoland beter eerst investeren in het kwaliteit van het netwerk. Wat een bagger is dat…man, man, man. Ik heb zo’n gratis proef abonnement. 3 avonden geprobeerd maar steeds weer een foutmelding tijdens het streamen. Ben niet de enige, zie ook allestoringen.nl.

 37. JOLLA

  Wat een verschrikkelijke serie, ik bestel extra videoland omdat er zo’n goede recensies zijn en dan komt er zo’n bagger op. na 3 afleveringen hebben we het maar opgegeven. het is onverstaanbaar en steeds hetzelfde. ik heb meteen mijn abo opgezegd, zonde geld. niet normaal dat dit volk zo verheerlijkt wordt…

 38. Ron

  Kwalitatief erg goede serie, rauw en donker. Maar wel meer ondertitelen is wenselijk en niet alleen als er in het Marokkaans wordt gesproken. Was soms helemaal niets van te verstaan, eigenlijk teveel.

 39. ICare

  waardeloze serie met slecht acteerwerk en script.

TelevisienieuwsMail Mediacourant

Heeft u een nieuwstip, een vraag aan de redactie, een vraag over adverteren, een verzoek tot samenwerking of wenst u andere informatie? Neem dan graag contact op.