Quinty blijft toch in Atlanta: ‘Niet terug voor Koffietijd’

Quinty Trustfull keert toch niet terug naar Nederland om de presentatie van Koffietijd te hervatten. Ze blijft in Atlanta, waar haar man werkzaam is als trainer. Dat vertelt de RTL 4-presentatrice op Instagram. Eigenlijk zou Trustfull afgelopen weekend in het vliegtuig naar Nederland stappen, maar dat heeft ze dus niet gedaan. “Poeh wat moeten we allemaal een lange adem hebben in deze onzekere tijd. Gisteren heb ik samen met mijn werk besloten dat ik voorlopig hier in Atlanta bij mijn man blijf.

Haar werkgever is de Postcode Loterij. Ze is blij met hun flexibiliteit. “Daar ben ik heel dankbaar voor🙏🏼. Het Koffietijd-seizoen is al bijna afgelopen. Ik zou dan eerst nog twee weken in quarantaine moeten en dan zou ik nog maar maximaal vier shows kunnen doen..🤷🏻‍♀️

Vier shows, omdat Koffietijd tijdelijk maar door één presentatrice gehost wordt. “Het inreisverbod naar US geldt helaas nog steeds.. Als ik hier zou vertrekken (voor dus maar 4 shows) weet ik niet wanneer ik weer terug zou kunnen, dat zou ook zomaar nog maanden kunnen duren.. En aangezien mijn man hier helaas niet weg mag/kan zouden we dus heel erg lang niet bij elkaar kunnen zijn😔 En dat is t laatste dat je wilt in deze moeilijke tijd.”

Dat idee alleen al maakte me erg verdrietig“, zegt ze. “Ik voel me erg opgelucht dat ik bij mijn liefde kan blijven🤗 en aan de andere kant ook heel jammer dat ik niet gezellige uitzendingen kan maken🤗 Stuck between two worlds🤷🏻‍♀️.

Volgend seizoen is ze weer te zien bij Koffietijd. “Daar verheug ik me nu al op 🤗 Lieve allemaal, Stay safe en een knuffel van mij 🤗😘.

Foto: RTL

Meer in RTL

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Bent u blij dat Mart Smeets niet meer op televisie is?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen