Jim Bakkum wil niet naar LA, doorbraak VS van de baan

Geplaatst op wo 01 apr 2020 om 13:45

Jim Bakkum heeft er wel eens over gedacht om te verhuizen naar Los Angeles en daar een carrière op te bouwen, maar ziet daar toch van af. Dat vertelt de zanger, bekend van de allereerste Idols, in &C. Een doorbraak in de Verenigde Staten lijkt daarmee uitgesloten. “Ik denk dat we nog steeds hier in de buurt wonen. Ik ben niet van plan om naar het buitenland te gaan. We hebben het weleens gehad over LA, maar ik vind het nogal wat, om de kinderen daarnaartoe te slepen.”

Zijn vrouw Bettina Holwerda daarop: “Ik zou daar best makkelijk in zijn. Stel dat jij daar werk zou krijgen – want laten we wel wezen, dat overkomt jou eerder dan mij – dan zou ik zeggen: leuk, gaan we doen. Maar ik denk dat Jim het lastiger zou vinden om zijn ouders te missen.”

Jim: “En om de kinderen uit hun vertrouwde omgeving te halen. Terwijl die stiekem hartstikke flexibel zijn.

Bettina: “Ja, die hebben binnen een week nieuwe vriendjes en vriendinnetjes. Er was ook wel even sprake van dat wij mee zouden gaan naar Miami voor de drie weken durende opnames van Onze jongens in Miami, maar dat vonden we met een baby en een jetlag toch iets te veel gedoe.”

Doorbreken in de Verenigde Staten is voor Nederlandse sterren bijzonder lastig. Glennis Grace beweerde jarenlang bijvoorbeeld dat ze hartstikke beroemd aan het worden was in Amerika en dat ze Nederland echt nooit in de steek zou laten, maar ondertussen doet ze in eigen land nog steeds Whitney Houstin-imitaties in de kleinere zalen.

Het &C-interview met Jim Bakkum kunt u lezen via Blendle.

Foto: RTL
27 Reacties op “Jim Bakkum wil niet naar LA, doorbraak VS van de baan”


 1. Michel

  En wat zou Jim daar moeten doen dan? Plantsoenendienst of zo?
  Vanwege zijn looks die (blijkbaar) goed ligt bij de dames acteert hij en zingt hij. Maar de kwaliteit van beiden is echt zo beroerd dat je daarmee echt niet aan hoeft te komen in de VS.

 2. Nikolaas va Myra

  Hij denkt dat ze nog hier in de buurt wonen.

 3. Zalmneusje

  Het zg. ‘Ferry Somogyi-syndroom’.

 4. Paul

  Gefeliciteerd met je zelf-(kunde)-kennis. Aardige jongen maar niet het niveau om in LA iets te kunnen bereiken. Zelfgecorrigeerd. Prima.

 5. Universal Korporaal 1

  Ik heb ook geen zin om ver weg in brussel ofzo te gaan wonen. Dus dan maar geen bevelhebber worden van de NAVO.

 6. Leo knots

  Ik denk dat ik dat we nog steeds hierin de buurt wonen? Als je niet eens jan vertellen waar je woont kan je beter blijven ( denk ik)

 7. Remi

  … Zit nog even in zijn eerste huwelijk, begrijp ik ?

 8. Frans

  Dat Glennis (die wel degelijk wat kan!!) nooit echt zal doorbreken, hier of in bet buitenland, heeft er meer mee te maken dat zij een vreselijk over het paard getild k karakter heeft. Er zal ook geen dag zijn dat ze géén ruzie met iemand heeft en haar eigen carrière weer om zeep helpt.

  Treurig wel eigenlijk.

 9. Donald Dumb

  Haha Jim Bakkum wilde ooit doorbreken in VS.
  Hahaha. Grap van de maand.
  Wat deed hij de laatste jaren…?

 10. Arjan van Leeuwen

  👌

 11. Bastiaan

  In deze tijden hierover bezig zijn! sowieso al totaal mislukt geval

 12. Rastom

  Als wat doorbreken. Gay escort?

 13. Ray

  Doorbreken in de VS? Als acteur in slechte films en musicalartiest met monotone stem? Die lopen er daar al genoeg rond.

 14. rvdlem

  ik heb het hele interview gelezen, hartstikke leuk gezin met twee normale ouders.

 15. Mark

  Sjim, Sjim, Sjim toch…
  Enige zelfkennis is deze lieve jongen vreemd.
  Is er nu niemand in jouw omgeving die van je houdt en je wijst op jouw beperkingen qua ongeveer alles?
  Er is echt helemaal niemand die daar op Sjimmie zit te wachten, laat staan op moederkloek Bettina (who gives a fuck) Holwerda.
  Oh ja, er is nog wel een plaatsje in Limburg: America.
  Denk dat je daar wel kunt slagen!
  Succes!

 16. Sjors van Kempen

  JIM vindt het heel vervelend als je hem DJIM noemt.

 17. Annoniemus

  Hij had daar nooit doorgebroken , wat een slemiel zeg !!

 18. Joram

  In LA leven miljoenen mensen die het willen maken en vele malen meer getalenteerd zijn dan deze jongen. Alsof je daar even een carrière opbouwt. Sowieso stelt Nederland internationaal gezien helemaal niets voor op filmgebied en zijn zangtalenten zijn niet om over naar huis te schrijven. Wat een gebrek aan zelfzicht.

 19. Jakob

  Je bedoelt ‘wonen’. Leven is hier een anglicisme!

 20. Suzy Wang

  Hajahahahahahahahahahahahahah
  Naar Amerika. Hahahahaha.
  He toch nog gelachen.

 21. Axel-F(Arnhem)

  Hij had wel de potentie destijds om door te breken in USA. Men zocht destijds na alle mogelijkheden om hem te houden en dat is gelukt.

 22. Arie Schoenlepel

  Kan Jim niet gewoon postbode worden?

 23. Karel

  Alsof ze in de US zitten te wachten op één dimensionale bromtorretje.

 24. Mark

  Als acteur zou kunnen, niet als zanger, daarvoor zingt ie veel te laag voor een white boy. Onze Jongens 1 & 2 (die films) zouden aan kunnen slaan in de USA, die gaan sowieso al een stuk verder dan het preutse Magic Mike 1 & 2. Hebben al die hysterische vrouwen toch nog iets te soppen. Maar waarschijnlijk zou zelfs Onze Jongens niet door de strenge en preutse Amerikaanse keuring heen komen, hoewel er geen leuter in te zien is.

 25. Peter

  wat een overschatting van hem zelf…

 26. JOHN

  Oh God Jim wil niet naar US en nu ?????

 27. Daan

  Wat een lachwekkend figuur die Jim. Wat denkt hij daar dan te gaan doen? Werken in een conservenfabriek of als vrijwilliger bij een voedselbank? Jim je zal een aardige vent zijn maar je staat niet met beide benen op de grond (lees in de realiteit) er staan daar zeker 10 miljoen mensen voor je in de rij met heel veel meer talent en een veel beter uiterlijk.

TelevisienieuwsMail Mediacourant

Heeft u een nieuwstip, een vraag aan de redactie, een vraag over adverteren, een verzoek tot samenwerking of wenst u andere informatie? Neem dan graag contact op.