‘Jan Smit heeft naast burn-out ook midlifecrisis’

Jan Smit is niet alleen vanwege een burn-out al zo lang uit de roulatie. De NPO-ster, die in mei eigenlijk het Eurovisie Songfestival zou presenteren, kampt ook nog eens met een midlifecrisis. Dat denkt Story-baas Guido den Aantrekker, heeft hij gezegd in Shownieuws. Den Aantrekker zag beelden voorbijkomen van een FaceTime-interview met Smit en merkte dat hij er nog niet bovenop is. “Ik mis nog wel een beetje die echte sprankeling in zijn ogen die hij altijd had“, zegt hij.

Het kan nooit alleen maar een burn-out geweest zijn, aldus Den Aantrekker. “Ik denk ook echt wel dat het misschien toch wel wat meer was dan een burn-out. Misschien ook wel een midlifecrisis.”

Een midlifecrisis past erg goed bij de levensfase waar de 34-jarige Smit nu in zit, zegt de bladenmaker. “Hij is hartstikke jong nog, is miljonair, heeft een prachtige villa, een mooi gezin en alles bereikt in de muziekindustrie wat hij wilde bereiken. Misschien is er nu wel dat hele grote zwarte gat.”

Shownieuws-presentatrice Dyantha Brooks denkt dat er iets anders aan de hand is. “Niemand ziet er goed uit op FaceTime, hè.

De midlifecrisis is een psycholigisch verschijnsel bij mensen tussen, normaal gesproken, 35 en 50 jaar. Vaak wordt men op deze leeftijd geconfronteerd met zingevingsvraagstukken en wordt men daardoor uit balans gebracht.

Andere BN’ers met een midlifecrisis zijn Erland Galjaard en Ronald Molendijk.

Foto: RTL

Meer in NPO

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Bent u blij dat Mart Smeets niet meer op televisie is?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen