Buurman Angela de Jong verstoort mediapodcast AD

De buurman van Angela de Jong heeft op brute wijze de nieuwste aflevering van de AD Media Podcast verstoord. Net op het moment dat de opiniediva haar mening over tv-ditjes-en-datjes wil geven, begint de buurman onverschrokken in de muur te boren. “Angela, Angela, er komt bij jou een geluid doorheen“, roept één van haar collega’s ineens. Angela daarop: “Ja, de buurman is aan het boren. Ik hoorde jullie ook al niet, dus ik dacht: wie weet horen jullie het niet als ik mijn oortje in heb.

De mediapodcast wordt vanwege het coronavirus tijdelijk telefonisch opgenomen. “De buurman is heel af en toe iets aan het doen en dan is hij daarna weer stil. Ik heb de balkondeuren al dichtgedaan, dus ik hoop dat het iets minder wordt.”

Angela wordt sowieso helemaal gek binnen. Hoewel ze gewend is om avonden lang laveloos op de bank te zitten, begint die nu echt door te zakken. Ook het aantal aanvragen voor tv-optredens loopt drastisch terug.

Ze is er klaar mee. “Ik ben sowieso wel coronamoe, maar dat heeft met het hele leven te maken. Ik heb nog nooit zo vaak naar een kop koffie buiten de deur gesnakt of gewoon eventjes naar mijn ouders gaan.”

Toch is De Jong het niet eens met de kritiek dat het op televisie te veel over corona gaat. “Het bepaalt ons hele leven, dus het is ook logisch dat het de televisie domineert. Wat zijn de andere onderwerpen die spelen? Alles ligt stil.”

Foto: NPO

Meer in Overige

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Martien Meiland klaagt voortdurend over de fans die hem miljonair hebben gemaakt. Wat vindt u daarvan?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen