Arjen Lubach na Ariane-rel: ‘Het was maar een grapje’

Arjen Lubach is verbaasd dat er zo veel ophef is ontstaan over een screenshot die hij op Twitter heeft geplaatst van een geschrokken prinses Ariane (13). Het was maar een grapje. Dat laat de NPO 3-presentator weten op het sociale medium. Prinses Ariane schrok ergens van tijdens de Koningsdag-toespraak op televisie, waardoor de zeven verschrikt keek. Juist van dat moment heeft de presentator een screenshot geplaatst op Twitter. “Als je op live tv het beeld uit wordt gezoomd“, stond erbij.

Veel mensen vonden het niet grappig. Het is nog maar een meisje van 13, klonk de kritiek. “Beetje flauw, 1 frame …. ik denk dat er van ons ook wel te vinden zijn“, zei NOS-weerman Marco Verhoef.

En ene Ruud: “Op zondag ben je er ff niet, dus dan maar op deze manier maar goedkoop scoren?

Picaria: “Sneu dat meisje zo te kijk te zetten, beneden je niveau Lubach.

Er volgden nog honderden reacties met dezelfde teneur. Zelf is de presentator daar verbaasd over. Aan het eind van de dag plaatste hij de screenshot opnieuw, toen met de ondertekst: “Als je Twitter leest en ziet dat je trending bent vanwege een onschuldig grapje.

Ene Jaap daarop: “Pesters zeggen meestal dat het maar ‘een grapje’ was.

De bewuste grap:

Foto: VPRO

Meer in VPRO

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Thomas van Groningen is volgens Victor Vlam te dik voor de presentatie van Op1. Eens?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen