Albert Bos kapotgemaakt na eerste vraag aan Rutte

Geplaatst op wo 22 apr 2020 om 8:05

NOS-journalist Albert Bos wordt op de sociale media volledig kapotgemaakt na zijn eerste vraag op de persconferentie die Mark Rutte dinsdagavond gaf. Dat is te lezen op onder meer Twitter. Rutte had geen vrolijk nieuws in petto voor de 7,8 miljoen mensen die lineair aan de buis gekluisterd zaten: de ‘intelligente’ lockdown blijft voorlopig nóg een maand van kracht. Na afloop van de persco is het steevast tijd voor vragen van journalisten en Bos was ditmaal als eerst aan de beurt.

Bos vroeg Rutte, voor het oog van dus bijna 8 miljoen lineaire tv-kijkers: “Meneer Rutte, al weken zegt u dat Nederland zich voorbeeldig gedraagt en wat krijgen mensen ervoor terug? Nog eens drie weken verlenging. Hoe rijmt u dat met elkaar?

De vraag werd als volkomen infantiel gezien en als een gemiste kans omdat er op dit moment veel belangrijkere vragen te stellen zijn. Bos wordt nu volledig ten gronde gericht op de social media.

Hoewel Bos op zijn eigen Twitter-kanaal zwijgt, krijgt hij daar wel veel haatreacties. “Krijg jij hiervoor al betaald? Of ben je nog stagiaire?“, bitcht de één. En de ander: “Wat een droevig optreden, wat een vraag. En dat werkt bij onze nationale omroep. Schaamte.

BN’ers

Bekende Nederlanders vinden Bos ook een oen. Een greep uit de vele reacties:

RTL 5-gezicht Thijs Zeeman: “Dramatische openingsvraag aan Rutte in persconferentie. We wórden beloond, versoepeling is begonnen, eerste stap is gezet. Nu volhouden en hopen dat we meerdere stappen kunnen zetten.

Journalist Rob Wijnberg: “Het is de stompzinnigste vraag ooit gesteld door een journalist. Met 1,5 kilometer afstand de stompzinnigste vraag ooit gesteld.

Voormalig NPO 1-baas Ton F. van Dijk: “Deze persconferentie bewijst dat goede vragen stellen een vak is dat niet per se samen gaat met de uitoefening van het beroep van journalist. Niets over de grotere maatschappelijke discussie over afweging economie versus gezondheid, die veel mensen thuis wel voeren.

Blendle-topman Alexander Klopping: “NOS weet, er kijken 7 mio mensen. De eerste vragen hebben groot publiek. Zou er dan overleg zijn met hoofdredactie over de lijn van de vraag? En zou het idee daar echt geweest zijn: ‘De mensen zijn het zát om offers te brengen, maak dat maar de kern van je vragen’?

Actrice Halina Reijn: “Rutte heeft het goed gedaan vind ik. ❤️Jammer van de vragen van de journalisten. Dat had een stuk scherper gekund. Vragen over economie, test capaciteit enz enz enz.

Tv-maker Marc Dik: “Weet iemand wie die NOS-huilebalk was met z’n eerste vraag op de Persconferentie over dat ie graag beloond wilde worden?

EO-ster Andries Knevel: “Sorry voor het niveau van sommige vragen van mijn (ex) collega’s op persconferentie Rutte.

BNNVARA-ster Claudia de Breij: “Die eerste verschrikkelijke vragen. Welke diamant aan de kroon van de NOS stelde die nou? Ik meende Martijn Bink zijn stem te herkennen maar ik twijfel. Overigens weer respect voor Rutte weer, je kan zeggen wat je wil maar hij legt helder en sterk uit wat we doen en waarom.

Satiricus Diederik Smit: “Het kabinet roept journalisten op om domme vragen voortaan te stellen in de elleboog.

De beelden:

Foto: NOS
81 Reacties op “Albert Bos kapotgemaakt na eerste vraag aan Rutte”


 1. Tsja

  Tenenkrommend moment. Onbegrijpelijke vraag na wat toch wel een vrij heldere uitleg genoemd kan worden. Terug naar school voor begrijpend lezen en luisteren.

 2. Falko

  Dit is inderdaad erg slecht, ik had gisteren al plaatsvervangende schaamte.

 3. M.

  Mensen we zitten minimaal nog zo’n 1,5 a 2 jaar vast aan deze virus en dus maatregelen, de wereldwijd bevolking zal flink dalen en we zullen heel veel mensen gaan verliezen in deze rampzalig tijd. Laten we dit soort onzin aan onze voorbij gaan. Laat hem een niet al te scherp vraag stellen, we zitten midden in een ramp, er zijn belangrijkere dingen op het moment.

 4. Gerard Cocks

  Ach ja. NOS Jeugdjournaal mocht de eerste vraag stellen. Krijg je dat? Overigens kwamen de ondernemers er wel heel erg slecht van af, horeca et cetera werd amper genoemd. Doe dat in plaats van dat ellenlang verhaal van Van Dissel over kindertjes en corona.

 5. Amanda

  Niveau is wegbezuinigd door de VVD.

 6. Snake Charmer

  Zo’n achterlijke vraag verwacht je van SBS6 niet van de NOS.

 7. NOS man

  Echt een loser die man. Je stelt toch niet zo’n vraag…

 8. Realist

  De schaapjes moeten keurig in de wei blijven staan en niet gaan mekkeren totdat het tijd is om afgevoerd te worden naar de slachtbank. Daar zorgen de virologen wel voor.

 9. Michiel

  We zijn amper een maandje in ontzettende lichte vorm quarantaine en de sneeuwvlokjes schreeuwen het uit van de pijn. Het grootste probleem op dit moment zijn al die gevoelige lichtgewichten die in alle talkshows moeten verkondigen dat het virus wel meevalt en dat we alles weer open moeten gooien. Die aanstellers moeten maar eens leren om zich aan te passen.

 10. Guttegut

  Het was echt een vraag waar je bij de schoolkrant voor zou worden opgesodemieterd

 11. Semmie

  Dat krijg je met het monopolie van het mediakartel.

  Dan doet de kwaliteit van de journalistiek er niet meer toe, alleen de correcte politieke gezindte.

  Overigens kan iedereen wel eens een mindere opmerking hebben of een foutje maken. Zo erg is dat niet.

  En het werkt nu als omgekeerde psychologie: veel mensen denken nu zelf na over wat dan wel echte kernpunten in deze crisis zijn. Dat is mss wel meer waard dan een goede vraag.

 12. Markt rute

  Dis is een vraag voor hard van Nederland oerdom

 13. Wendy's dealertje

  Er zat anders ook een stagiaire bij de NOS, die het hoofdstuk interpunctie overgeslagen had. Er verscheen in beeld: “LIVE: andere maatregelen blijven gelden: verbod contactberoepen, thuiswerken en afstand houden”.

 14. man pan

  Geen goede vraag inderdaad, Rutte had namelijk een kwartier lang zijn dilemma’s uitgelegd. De journalist kon beter vragen naar het amateurisme van de verschillende ministeries. Het zijn namelijk weer een stel prutser die ons land moeten redden.
  Uit Nieuwsuur is duidelijk is dat een goed centraal regie ontbreekt voor het testen. En de App komt er niet door toedoen van Hugo de Jong, totaal geen kaas gegeten van software development. Het duurt meestal 4-5 iteraties voordat je een goed doordacht en stabiel app hebt en hij wilt dat doen in een weekend.

 15. m

  Domme reacties allemaal,
  Het was juisteen zeer intelligente vraag!
  namelijk een vraag op het niveau van 6 miljoen tokkies die Nederland nu eenmaal rijk is. Deze knurften denken allemaal op deze stupide manier.
  Betreffende journalist heeft dus (on??)bedoelt zeer geholpen de maatregelen in stand te houden onder de tokkie bevolking door hun mening met een (stupide lijkende ) vraag af te doen.

 16. Amanda

  Beginnersfoutje.

 17. gerdien

  Ja, het was een onbenullige vraag maar als de premier de bevolking steeds maar complimentjes geeft omdat ze het zo goed doen kan je het verwachten. Maar weer dacht ik: waarom zeggen jullie nou niet gewoon hoe het echt zit? Ik had meer versoepeling verwacht bv. in de horeca, kappers etc. maar blijkbaar is er reden om rekening te houden met een tweede golf. Wees daar dan duidelijk in.

 18. 🗣

  En eindelijk in de 50ste minuut kwam de horeca ter sprake. Maar toen waren NPO1 en RTL 4 allang afgehaakt. Gelukkig heeft SBS 6 wél de héle persconferentie uitgezonden!

 19. Pieter

  Ik denk dat alle bedrijven die niet open mogen en misschien failliet gaan dit een zeer terechte vraag vinden.

 20. Jantien Visser

  Nou ik zal dan ook wel dommig zijn, maar zo raar vind ik die vraag van Albert Bos niet. Alle nieuwssite roepen almaar wat voor dalende lijnen er zijn bij dit virus. Je krijgt onderhand het gevoel dat het haast voorbij is. En Rutte meldt doodleuk dat we niks opengooien of versoepelen op een paar schooltjes na. Hij kon wel genieten als machthebber van het land. Of hij weet niet hoe hij uit deze impasse moet komen en kiest voor geen versoepelingen. Stel je voor!

 21. Robert

  Mevrouw de Breij had uiteraard ook meteen weer commentaar.

 22. Ach

  De voorspellende reacties van alle domme schapen
  alhier ,op Twitter en van BN ers zijn minimaal net zo triest
  en zielig.
  😵

 23. Jan

  Volgens rapport RIVM gaat het nog meer dan een jaar duren voordat een vaccin of sneller werkend geneesmiddel beschikbaar is. Dat zou inhouden dat veel maatregelen net zo lang nodig zullen zijn. Ik wil al die BN-ers die deze journalist nu verketteren over 2 maanden nog wel eens horen als hun spaarpotjes leegraken maar versoepeling weer 4 weekjes worden uitgesteld omdat we “alleen op zicht varen”.

 24. Sander Schimmelpenis

  Ik had die vraag ook willen stellen maar helaas, ik zit in quarantaine op een terras in Zweden…

  Groetjes allemaal! ☺

 25. Shirley

  @Jan
  Die Bos is journalist op kleuterniveau.

 26. Uuuh

  Inderdaad een stupide en populistische vraag maar ook de toon waarop de vraag werd gesteld vond ik ongepast. Gelukkig sloeg het droge antwoord van Rutte de vraag direct dood.

  Toch wel een prestatie om voor bijna acht miljoen mensen zo op je bek te gaan…..

 27. Karel

  LMAO, de Blendle topman Alexander K, het bedrijf dat het papieren media zou revolutioneren. Wel….dat bedrijf heeft na die jaren nog nooit winst gemaakt en heeft alleen maar schulden.

 28. robb

  De reactie bij Jinek logen er ook niet om vooral de horeca baas ging goed tekeer maar ook Yoeri Albrecht was zeer kritische over de verlenging .

 29. Shirley

  @Uuuh
  Je kunt beter even de betekenis van het woord ‘populistisch’ opzoeken!

 30. NPO Kwaliteit??

  En dat allemaal van uw belastingcenten mensen! Wees er maar trots op

 31. Broer van....

  Op Twitter en letterlijk overal op social media krijgt Bos er vet van langs.
  Ook Humberto Tan zegt: ‘ het is hier geen supermarkt waar je kan kiezen’…en dat is nog een van de aardige reacties.
  Ik gind helemaal aan mezelf twijfelen, zie ik dat toch anders en wijk ik nu 180 graden af??? Nou ja wat kan het schelen.
  Misschien zit het in de manier van de vraag formuleren of het toontje maar eigenlijk begrijp ik wel wat Bos bedoelt te vragen. De vraag die er onder ligt. De 5 miljoen kijkers die met smacht keken naar hun opperste sovjet en weer vrij wilde zijn en zo graag wilde horen dat in stapjes het leven weer kan worden opgepakt en de economie ( nog belangrijker) weer kan worden aangezet. Er lag een vraag onder zijn vraag. En elkaar een beetje napraten op fora ( en social media) is gemakkelijk dus.
  Ik blijf mij afvragen dat wanneer het straks ooit voorbij mocht zijn (misschien) het al niet te laat is om de economie ‘aan te zetten’??
  En wat dan?? Dezelfde mensen die je zo graag wilde helpen vragen om loonoffer na loonoffer? Nee dan ben je geholpen zeg.

  Rutte, Macron, en in mindere mate Merkel omdat zij zelf opstapt zijn nu ineens echte leiders, goede kapiteins op een schip die voordien bijna werden uitgekotst. Dat komt lekker en goed uit, met 2021 ( verkiezingen) voor de deur.
  We bestrijden corona beste mensen, maar daarna mag u dood gaan want als alles op zijn gat ligt is dat een logisch gevolg.

 32. NPO Kwaliteit??

  @robb

  Ja en? Allemaal mensen die het eigenbelang stellen boven het belang van ons allen. Als je na een paar weken zonder inkomsten al failliet drijgt te gaan dan had je al gern gezondo bedrijf en heb je iets heel erg niet goed gedaan. Vervelend, maar nog geen reden om dan maar levens in gevaar te brengen. Tijd voor bezinning en zelfreflectie dus. Misschien toch die BMW van 200k op kosten van de zaak een volgende keer maar niet meer doen?

 33. Morten

  Net zo’n dom niveau als al die sportjournalisten die na een wedstrijd de winnaar vragen: ‘Hoe voel je je?’

  Kennelijk kent de opleiding journalistiek geen ingangseisen of is domme vragen stellen daar een hoofdvak.

  Tenenkrommend.

 34. Koe Man

  Rutte maakt NL kapot.
  Ouderen en zwakkeren isoleren en de samenleving zoveel mogelijk door laten draaien is de enige juiste manier. Dit kleine aantal doden, hoe hard ook, weegt niet op tegen de miljarden die we nu verliezen.

 35. Kim Joeng Oen

  Iedele vlaag moet gesteld kunnen wolden, tenslotte leven jullie niet in Noold Kolea.

 36. rutte

  ik mark rutte de loopjongen van brussel deed het niet slecht he????

 37. Kuis

  Dit was voor de nederlandse journalistiek eigenlijk nog best een goede vraag. Het was pas echt een slechte vraag geweest als er gevraagd was met welke kleur teddybeer Rutte ’s nachts slaapt.

  Wat mij verbaasd is dat men opeens zo verbaasd is over de kwaliteit van de vragen van 1 NOS journalist? Die beste man kan er ook niks aan doen, hij werkt tenslotte voor de NOS. Hij is aangenomen om gezellig op de redactie te komen zitten elke dag, en soms moet je helaas even naar buiten, voor een persconferentie enzo. Vervelend gedoe allemaal.

  Goed om te zien dat mensen eindelijk de ogen openen en in het openbaar kritisch durven te zijn naar de NOS.

  Maar we hebben nog een lange weg te gaan.

  Er zijn nog heel veel journalisten in nederland opgeleid, zolang die opleiding niet veranderd gaat het nog minimaal 5 jaar duren voordat we die verandering bij NOS/RTL gaan zien.

 38. Bart M.

  Rutte had geen vrolijk nieuws in petto voor de 7,8 miljoen mensen die lineair aan de buis gekluisterd zaten. Voor de mensen die niet keken lijkt er niets aan de hand.

 39. Marko

  Koe man

  Als jij dan de eerste bent,de mensen die van jou maar dood moeten gaan
  hebben gezorgd voor deze economie nu ze niet meer rendabel zijn
  moeten ze maar dood.
  Je bent ’n grote idioot wat jij een ander toewenst moet je zelf krijgen.

 40. 😷Paulus

  😷Een domme vraagstelling, alsof Rutte👨‍⚖️ bepaald wanneer de zon-wel en niet gaat schijnen. Piet Paulusma heeft het ook vaak mis. Het weer doet wat ie wilt. Niemand weet wat de dag van morgen zal brengen. Glazenbol believers zijn idioten, daar mag je rustig overheen zeiken.

 41. Wanny

  Zolang bedrijven in de landen om ons heen gesloten zijn, kunnen we de economie wel weer opstarten maar zullen de verliezen nog steeds groot zijn. We draaien toch voornamelijk op export en die is helemaal stilgevallen.

 42. Juriaan

  Was me ook al opgevallen, maar toen dacht ik nog het zal wel aan mij liggen.

 43. StefanV

  Je zou de vraag dom kunnen noemen, maar het is een schoolvoorbeeld van de stijl waar de NOS al heel lang voor kiest: laagdrempelig. Een soort Jip- en Janneke-journalistiek. De journalist heeft het NOS-DNA in zich en komt dus met zo’n vraag…

 44. Commerciële Yoghurt

  Het creatieve RTL Nieuws heeft al jaren meer niveau dan het altijd achterover leunende overschatte NOS Journaal.

 45. Bertje

  Het was tenminste een poging tot een kritische vraag. Volgende keer beter!

 46. Sookie Stackhouse

  Bnn vara ster Claudia de Breij? MC je scrijcstijl blijft net zo infantiel als de eerste vdaag aan Rutte…..Leer eens schrijven!!!!!

 47. Jan Lol

  De Mafia in Den Haag dult geen tegenspraak, hetVolk moet doen blijven, duswellicht zal dit NOS manneke op het matje moeten komen envan zijn taak worden ontheven.
  De fam Oranje maakt hiet de dienst uit, het vertoon van de kroon!!!(mafia)

 48. Gaston

  Albert werd het bos ingestuurd met zijn zeer domme vraag. Rutte legt het glashelder uit een hij komt met een vraag alsof hij totaal niet geluisterd heeft. Weg met die man,die kan er echt helemaal niks van. ook geen vakkenvuller worden want dan komt de hagelslag bij de roomboter te liggen!

 49. Journaal

  Maar de Oranje’s bellen, Facetimen, Zoomen wel je….cool man.
  Ik zou gelijk de verbinding verbreken, weg met die ingestudeerde empathie.

 50. Marko

  Jan Lol

  Ga lekker emigreren ben je overal van af!!!!

 51. Carol Stel

  Zoi zie je maar hoe de burgers murw zijn gemaakt. Er wordt nu gesproken over een versoepeling van de maatregelen. O ja? Het enige wat gebeurt, is dat de basisscholen geleidelijk aan weer opgestart worden. Na pas 3 weken, wel te verstaan!

  Maar is dan iedereen al vergeten dat de regering en het RIVM helemaal niet van plan waren de scholen(basis en voortgezet) te sluiten?

  De vraag van die journalist was prima. maar gelijk wordt hij tot op de grond afgebrand. Wat zijn Nederlanders toch een dociel en laf volkje. Van de progressieve geest van de jaren 60 is helemaal niets meer over.

 52. shrink

  Naar mijn idee heeft Rutte die vraag zelf aan Bos ingefluisterd, zodat hij nog eens kon herhalen wat hij al eerder had gezegd en het NL volk nog eens kon prijzen. Inderdaad het Jip-en-Janneke-scenario.

 53. Jan Lol

  @ Makro, goed idee, had ik nog niet aan gedacht, bedankt!

 54. robb

  NPO Kwaliteit?? :Dat ben ik met je eens ,ik begrijp ook niet dat je na twee maanden al failliet bent ,ik hoop dat er lessen uit word getrokken ,de maatschappij is heel kwetsbaar geworden met al die noodgedwongen zzp’ers en flexwerkers .

 55. Ron

  Tja, dat kan natuurlijk niet een kritische vraag stellen vanuit de mainstream media. Die moeten het beleid maar blijven verheerlijken, eindelijk eens een tegendraads geluid en vraagstelling. Go Albert!

 56. Klaas Flink

  Ik word journalist. Als ik iets kan is het domme vragen stellen.

 57. bo

  Die coronacrisis is erg maar je zou maar Albert Bos zijn en deze ochtend wakker worden en straks je collega´s onder ogen moeten komen…

 58. Trudy

  Sukkel van de Dag prijs gaat naar….. : Albert Bos!!

 59. Teun-Arie van der Geelen-Coppens

  Domme vragen bestaan niet, domme antwoorden wel.

 60. Sabine

  Die eerste vraag na de pers. conf. was onzinnig en tenenkrommend. Wat een slechte journalist!

 61. jan

  Uitermate geschikt voor de NOS.

 62. Appie

  De NPO is zo zaad….

 63. Simon Dekker

  WHAHAHAHA. Villa Media (de nieuwssite voor en over journalistieke media) heeft gewoon een dikke rip-off van dit artikel op Media Courant gemaakt: https://www.villamedia.nl/artikel/veel-kritiek-op-nos-verslaggever-albert-bos-om-eerste-corona-vraag

  Hoe treurig wil je zijn?

 64. JDoo

  Dit is typisch NOS vandaag de dag, of het nou het Journaal, Een Vandaag of Nieuwsuur, is, het is blijkbaar allemaal dezelfde redactie, jong en daardoor géén enkele ervaring.
  Het belooft wat voor de toekomst.

 65. anoniem

  Ik vind meneer Rutte nog zo vrolijk doen… Zelf heb ik al een paar dagen een rothumeur..

 66. Ron

  @anoniem: welke persco heb je dan gezien? Ik vond hem nogal zuur en pessimistisch voor iemand die ons land moet leiden en waar je op zou moeten vertrouwen. Het is me ook wat dat je alles moet doen wat het RIVM je adviseert.

 67. anoniem

  @Ron:. De situatie is ook zuur.. En ik begrijp ook wel dat hij daar gewoon zijn werk staat te doen..

  Maar deze lockdown is hoewel nodig, gewoon zwaar! Ik kan me ook zo voorstellen dat het in een villa met riante tuin ook een andere ervaring zal zijn dan in een flatje..

 68. ro

  Alle vragen waren slecht. Vooral de proefkonijn stelling tot de leraren, de grootste proefkonijnen groep is het personeel in de zorg. Respect voor die mensen die gewoon nog steeds zonder mopperen hun werk blijven beoefenen. Stel dat die thuis zouden blijven net als de leraren etc. Is daar wel over nagedacht door de journalisten? De vraag die je beter kan stellen, HOE VOORKOMEN we nog zo’n pandemie. Wat gaan wij als Nederland daar tegen doen? Of laten we het weer een keer gebeuren? Wat doen we tegen China? Laten weer daar eens oprichten. Keuringsdienst van Waren moet daar opgericht worden en wereldwijd moeten we daar veel harder optreden. Dit is nu de zoveelste grote uitbraak wat vanuit dat land komt.
  Wij moeten zuinig zijn met geen wat wij hebben en respecteer voorlopig de regels zodat de zorg wat adem krijgt. Geen zorg dan zijn we verder van huis.
  Zweden is minder bevolkt en grotere oppervlakte dan Nederland.

 69. Pegode

  Ik word zo langzamerhand doodmoe van die mime speelster die TE prominent in beeld is!

 70. Peter

  Ik vind het een beetje overdreven om te zeggen dat hij “kapot” gemaakt wordt. Afgebrand tot op zijn veters ja. maar kapot maken klinkt als of het ten onrechte is.

  Peter Bos heeft gewoon bewezen dat er wel stomme vragen bestaan. Hij heeft het bewezen en naar een heel nieuw niveau getild.

 71. Paul

  Albert Bos stelde de vraag die ik ook gesteld zou hebben alleen iets anders geformuleerd. Ik ben 30 jaar journalist en marketeer geweest. Om een goed beeld te krijgen van wat er leeft bij onze bevolking moet je niet op het internet zijn maar op straat. De angst voor het virus is omgeslagen in angst voor onze economie. Het onbegrip voor de draconische maatregelen neemt dagelijks toe. Heeft de toespraak van Rutte een lichtpuntje opgeleverd? Nee, geen enkele. Dus Albert Bos, nu krijg je de wind van voren maar ik durf te wedden dat je na 20 mei, een hoop meer waardering krijgt. Want die 20 mei is het zoveelste zoethoudertje.

 72. Lies

  @Paul: Nederlands leren!

 73. Lies

  @Lies: hey naamgenoot, u ook hier? Wat is er in godsnaam mis met het Nederlands van de heer Paul? U wilde iets uitleggen over de gebiedende wijs?

 74. @Lies

  Interpunctie, komma’s/geen komma’s, ‘enkele’, krakkemikkige opbouw van zinnen etc.

 75. Lies

  @17:36: op een dag kom je er achter dat het beoordelen van mensen op hun taalvaardigheid totaal niet van belang is. Wat voor jou zo logisch lijkt is voor een ander heel moeilijk. Zo neem ik mijn lieve oma het ook niet kwalijk als ik een kaartje van haar krijg waar een d met een dt wordt verward. Was toen oorlog, ze heeft nooit haar school af kunnen maken.
  Geldt ook voor mijn vriendin die dyslexie heeft. Zij stuurt mij iedere dag een app met spel- of taalfouten.
  Of geeft het je een goed gevoel om mensen te verbeteren?

 76. Ronaldz

  Ik heb niks van meegekregen. Ik keek alleen heel verliefd naar de gebarentolkje.
  Meneer Rutte, wilt u volgende keer weer een paar keer hamsteren zeggen? Dank u!

 77. Jorg

  Albert Bos, het afvoerputje van de riool journaille

 78. Amanda

  Lies
  wo 22 apr 2020 om 17:48

  En zo is het.

 79. @Lies

  Hetgeen je zegt, raakt kant noch wal.
  Je vroeg om voorbeelden en die kreeg je.

 80. Pieter

  We zullen eens kijken als na 20 Mei Rutte ons weer voor de gek houd wat dan de reacties zijn.
  Ik denk dat deze journalist dan de hemel in wordt geprezen.

 81. Bart

  Zo zie je maar weer dat de saamhorigheid maar schijn is. We denken alleen maar aan ons zelf. Zo zie je nu maar dat het meerderendeel totaal niet begaan is met de medemens.

TelevisienieuwsMail Mediacourant

Heeft u een nieuwstip, een vraag aan de redactie, een vraag over adverteren, een verzoek tot samenwerking of wenst u andere informatie? Neem dan graag contact op.