TV Kantine stipt lage kijkcijfers Wendy van Dijk aan

De timing was bitter voor Wendy van Dijk: vlak nadat de televisiekijker zag hoe ze in De Wereld Draait Door met haar tanende populariteit werd geconfronteerd, kwam De TV Kantine met een grap over haar lage kijkcijfers. Dat was te zien in de uitzending op RTL 4. Carlo Boszhard kroop in zijn persiflagecomedy in de huid van John de Mol, die op bezoek ging bij zijn kijkcijferknaller Martien Meiland. Sinds Van Dijk overstapte van RTL naar SBS is De Mol de baas van de presentatrice.

‘De Mol’ in De TV Kantine: “Jongens, jongens, het tijdslot is heel erg belangrijk ja. Zo heb ik voor het programma van Wendy van Dijk, Flirty Dancing, bedacht dat het achter Linda de Mol kwam met Miljoenenjacht. Een groot succes, hoge kijkcijfers.”

Erica Meiland vlijmscherp: “Maar er keek toch helemaal geen hond naar? Toch?

De Mol: “Nee, nee. Maar luister: zo lang je het maar blijft zeggen, in bijvoorbeeld programma’s als De Wereld Draait Door, dan gaat iedereen dat geloven.”

De teksten zijn natuurlijk allemaal afkomstig van Carlo Boszhard, die daarmee flink uithaalt naar Van Dijk. En dat terwijl Van Dijk hem en zijn moeder vier jaar geleden nog een ‘gastrol‘ gunde in Moordvrouw.

Foto: RTL

Meer in RTL

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Bent u blij dat Mart Smeets niet meer op televisie is?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen