Kinderen kijken televisie in nieuw programma SBS 6

SBS 6 komt met een nieuwe tv-show waarin kinderen televisie kijken. Het programma heet Kijkbuis Kids en krijgt vanaf 17 april een plekje op de vrijdagavond van de zender, na het vernieuwde Thank You For The Music. Dat heeft een woordvoerder laten weten. Kijkbuis Kids volgt hoe een vaste groep kinderen, omringd door camera’s, vanaf de bank thuis naar volwassen tv-programma’s kijkt. “Wat vinden 10-jarige kinderen van Martien Meiland en Patty Brard?

De kinderen die mee doen aan Kijkbuis Kids wonen verspreid over het hele land. Van Noord-Groningen tot Noord-Brabant en van de Veluwe tot aan Scheveningen.

De meest uiteenlopende programma’s van dit seizoen worden de kritische kinderen voorgeschoteld, aldus de zender. “Van nieuwe programma’s zoals Au pairs in LA (BNNVARA) of De Alleskunner (SBS6) tot aan klassiekers als Down met Johnny (SBS6) en Sterren op het doek (Omroep MAX).

Het belooft verrassende tv te worden, aldus de zender. “De inhoud van deze tv-programma’s is voor de volwassen kijker vaak gesneden koek, maar voor deze amateur recensenten reden om soms te denken ‘Hoe kóm je er op’ of ‘Hoe kom je er van af, zappen!’.”

Kijkbuis Kids, een productie van IDTV, is vanaf vrijdag 17 april wekelijks om 22.00 uur te zien op SBS 6.

Foto: SBS

Meer in SBS

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Bent u blij dat Mart Smeets niet meer op televisie is?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen