Kim-Lian van der Meij wil uit eten met Albert Verlinde

Kim-Lian van der Meij zou graag weer eens uit eten willen met Albert Verlinde. Jarenlang werkten ze samen op musicalgebied, maar nu is er nog weinig contact. Dat vertelt de SBS 6-ster in weekblad Story. Van der Meij vindt het gek hoe het contact met Verlinde zo is verwaterd. Hij zag haar jarenlang als zijn muze, maar op een gegeven moment had ze geen zin meer om avond aan avond op het podium te staan. Ze gaf haar gezinsleven meer prioriteit en switchte naar televisiewerk.

De samenwerking met Verlinde eindigde daardoor. “Jarenlang hebben we zo fijn samengewerkt, maar nu ik met mijn gezin in Zweden woon, is het voor mij niet mogelijk om in een musical te staan. Dat mis ik.”

Ook Verlinde mist ze. “Ik zou het leuk vinden om gewoon een avond met hem te gaan eten en bij te praten. Er is in onze levens zó veel gebeurd, dat het hoog tijd is dat we bijpraten.

Gaat ze hem binnenkort een uitnodiging sturen? “Wellicht kan dat binnenkort. Nu mijn single Dansen in het Moeras uit is, ben ik redelijk veel in Nederland.”

Hoewel Van der Meij de musicalwereld heeft verlaten en Verlinde daar nog altijd middenin zit, delen de twee nog wel een belangrijke overeenkomst: ze hebben SBS 6 beiden megaflops bezorgd.

Foto: SBS

Meer in SBS

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Bent u blij dat Mart Smeets niet meer op televisie is?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen