GTST nog niet in gevaar door coronavirus

Goede Tijden Slechte Tijden is nog niet in gevaar door de uitbraak van het coronavirus. Er zijn onder de cast nog geen besmettingen gemeld. Dat heeft acteur Cas Jansen vrijdagavond gezegd in RTL Boulevard. GTST is tegenwoordig niet zo’n groot succes meer, maar toch zou het wegvallen van de soapserie een kleine ramp zijn voor RTL 4, omdat er niet zo snel vervanging voor handen is. Het scheelt dat de opnames van de soapserie enkele maanden voor lopen op de tv-uitzendingen.

Uiteraard maant de leiding van GTST acteurs die ook maar een beetje verkouden zijn of snotteren thuis te blijven, voordat hun verkoudheid stiekem het coronavirus blijkt. Op die manier probeert Meerdijk om corona buiten de deur te houden.

Het is een lastige tijd, aldus Jansen. “Ik was vanochtend in de studio bij Goede Tijden op de set aan het draaien en er waren wat zieken, dus er moest meteen geschoven worden.”

Als er een acteur niet op komt dagen, moeten de scènes direct overhoop gegooid worden. “Daar moeten ze ook heel creatief mee omgaan. Maar ja, vooralsnog draaien we gewoon door.”

Zijn er nog meer coronamaatregelen? Ja, zegt Jansen: “Geen zoenscènes meer.”

Goede Tijden is nog coronavrij en dat wil ik graag zo houden, net als mijn collega’s.”

Foto: RTL

Meer in RTL

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Jandino Asporaat schept op over zijn BN'er-privileges. Onhandig of leuk voor hem?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen