Anna Nooshin woest dat ze wordt gecoronashamed

Geplaatst op za 21 mrt 2020 om 8:43

Anna Nooshin is er woest over dat ze publiekelijk is gecoronashamed via RTL Boulevard. Ze is er niet blij mee dat haar onverantwoordelijke gedrag is uitgelekt in de media. Dat zegt Phillicia, de moeder van het meisje waar Nooshin stiefmoeder van is, in De Telegraaf. Phillicia schrok zich dood toen ze dinsdagavond op social media keek en zag hoe Anna Nooshin vertelde dat ze mogelijk corona heeft, omdat ze in contact is geweest met een coronapatiënt. Toch liet ze stiefdochter Noé langskomen.

Woest haalde Phillicia verhaal bij Nooshin, maar dat vond ze niet bevredigend. “Het was gewoon een berichtje van ’als dat zo is, dan begrijp ik dat en dan bied ik jou daar mijn oprechte excuses voor aan’. Maar ik denk: als jullie oprecht spijt hebben van het spelen met mensenlevens, dan hadden jullie geprobeerd er echt iets aan te doen.

Daarop besloot ze haar verhaal op Instagram te gooien, overigens zonder de naam van Nooshin te noemen. Het leverde haar veel steun op. “Anna en Nassim hebben me het gevoel gegeven dat ik mijn zorgen met een korreltje zout moest nemen. Nu kreeg ik toch bevestigd dat het inderdaad een ernstige en kwalijke zaak is.

Uiteindelijk werd het nieuws opgepikt door RTL Boulevard en daar was Nooshin helemaal over de zeik van. Ze heeft ‘woedend’ gereageerd. “Het gaat hen alleen maar om hun carrière, dat zij hun eigen gezicht kunnen redden. Jammer voor haar dat zij een publiekelijk persoon is, maar het is míjn goed recht, als moeder, om mijn dochtertje te beschermen.

Het artikel ‘Coronarel: ’Anna Nooshin probeert nu haar gezicht te redden’’ kunt u lezen op Telegraaf.nl.

Foto: RTL
45 Reacties op “Anna Nooshin woest dat ze wordt gecoronashamed”


 1. William

  Weer zo:’n aandachtzoeker, weg ermee. Dat zijn dan de zogenaamde influences, als ze dan toch zoveel invloed hebben dat ze dan op hun kanalen oproepen om binnen te blijven

 2. Paul Grijpstra

  Ja.
  Dit is echt On Ge Lo Ve Lijk stom van Anna.
  Wie denkt die domme doos nou dat zij is?
  Zo maar het leven van een klein onschuldig slachtoffer in de waagschaal zetten ter meerdere eer en glorie van haarzelf om volgers te krijgen.
  Gewoonweg WALGELIJK dit.

 3. Nathan

  Ik vind haar zo’n leeghoofd. Niet te doen gewoon.

 4. Josien

  Anna Nooshin is boos dat haar debiele actie bekend is geworden door Boulevards journalisten.
  Dat is nogal wat hoor. Dat je jezelf weer eens als dader in de slachtofferrol manoeuvreert door boosheid te veinzen.
  Anna Nooshin is gewoon levensgevaarlijk bezig en nou doet ze alsof dat normaal is. Haar volgers zijn waarschijnlijk net zulke domme leeghoofden als zijzelf.. Schrikbarend gevaarlijk dom tokkievolk. Met een grote bek en gebrek aan zelfreflectie.

 5. Fiot

  In crisistijden vallen onintelligente mensen door de mand. Je ziet ze nu buiten ook in groepjes bij elkaar lopen, terwijl de intelligente mensen wel afstand houden van elkaar.
  Het vervelende van deze situatie is dat het domme gedrag van de onnadenkenden tot doden zal leiden bij andere mensen die wel kunnen of willen nadenken.

 6. Mac

  Een hersenschudding zal ze nooit krijgen…….

 7. Paulus

  Allemaal media geile dames zonder inhoudt. 😝

 8. Paolo

  Ik las dat en ik dacht hetzelfde.
  Leeghoifdige domme meisjes met een webcam die praat-filmpjes met productplacement maken voor andere leeghoofdige meisjes.

  En dat noemt zich dan influencer?
  Volgens mijn bescheiden mening moet een influencer welniets meet in de mars hebben dan tien minuten zendtijd. Mij zal ze niet zo snel ‘i fluencen’ denk ik zomaar. Wat een dom wicht.

 9. Harebar

  Als Anna de koelkast dicht doet nadat ze bier heeft gehaald voor Papa dan wil ik haar wel thuis hebben. Dan is ze misschien ook handig om erbij te hebben voor wat lichte schoonmaakwerkzaamheden. Volgens mij is het verders een lieve meid maar je moet r niet teveel verantwoordelijkheid geven anders slaat ze wartaal uit en doet ze domme dingen. Hoe oud zou ze zijn?

 10. o.p. lichter

  Kan iemand mij uitleggen wie dit is ik heb er nog nooit van gehoord .

 11. Paolo

  Ik las dat en ik dacht: kutspelfouten.
  Leeg hoofdige domme meisjes met een webcam die praat-filmpjes met productplacement maken voor andere leeghoofdige meisjes.

  En dat noemt zich dan influencer?
  Volgens mijn bescheiden mening moet een influencer wel iets meer in de mars hebben dan tien minuten zendtijd. Mij zal ze niet zo snel ‘i fluencen’ denk ik zomaar. Wat een dom wicht. Ze is 33.

 12. Piet Pannelap

  In deze bijzondere tijden zie je iets wonderbaarlijks gebeuren, mensen die er niet toe doen zoals “influenza’s” vallen totaal weg in de achtergrond. Jammer dat nu net dit niet-essentiële graatmagere mormel toch weer boven komt drijven en de aandacht krijgt die ze niet verdient.

 13. MAASTRICHT 2021

  Domme opmerkingen worden gelijk veroordeeld.
  Aan het einde van de crisis hoor je nooit meer iets van Anna Nooshin. Lichtgewicht niemandalletje. En waarschijnlijk teveel kapsones om bier voor je te halen ook nog.

 14. Jess

  In plaats van door het stof te gaan, kruipt dit leeghoofd weer eens in de slachtofferrol. Manipulatief, geldbelust wezen is het, meer niet.

 15. Lilly Labiamus

  Anna Nooshin. Zonde van de zuurstof.

 16. Pieter

  Het is dat ze zoveel praat…
  Wat een lekker leeghoofdig dom ding is die Anna.
  Ik zou haar zonder twijfel doen, al is dat bier halen wel een dingetje; wat heb je er immers aan als die koelkast deur steeds open blijft staan. Dan is mijn hond een stuk slimmer, dus even afwachten…
  Ze kan me bellen.

 17. You Tuber

  Kijk liever even verder dan je neus lang is.
  Zo ziet ze er toch niet dom uit! Dus wie geloof je nu?
  (Klik op de link “You Tuber” voor de beelden)

 18. Piet Pannelap

  Gaat een joe troeper nu oreren over intelligentie (= gebrek aan stupiditeit)?! Oh my….

 19. Piet Pannelap

  Al zet je dat schaap maakt in een weide, dan blijft het een leeghoofd wat mij betreft. Een leeghoofd is m.i het ne uken niet waard.

 20. Piet Pannelap

  maakt = n…..
  (Rebusje erbij omdat m’n toetsenbord er iets anders van maakte helaas)

 21. Kuis

  Zelfs als ze boos is is ze lekker.

 22. Turbojugend

  Anna nooshin oppakken en de gevangenis in gooien wegens poging tot doodslag of dood door schuld, kindermishandeling etc enz. Kan je wel veel volgers hebben op insta maar dat betekend niet dat je boven de wet staat…

  en dat kind onder toezicht zetten van de kinderbescherming; zit in een te gestoord milieu op dit moment

 23. De Waarheid

  InFLUencer…

 24. Peer

  We noemen haar thuis Anna Onzin omdat er geen verstandig woord uitkomt. Ik heb er nooit iets van gemerkt. Ze is nu bang dat haar hele business model in de soep valt. Ze is meer een slank en oppervlakkig uithangbord voor de patatgeneratie veel lawaai en géén deskundigheid.

 25. Ron

  Vreselijk kind. Gelukkig is ze niet vaak meer te zien op TV.

 26. GrijzePilion

  Die Anna is de definitie van een dom persoon met het IQ van een garnaal en de mensenkennis van een zak aardappels.

  Waarom geven wij dit sujet zonder inhoud zoveel aandacht? Gewoon negeren!

 27. Cobweb

  Is toch haar eigen domme schuld, wat zit ze nou te klagen, dom wicht.

 28. Sabine

  Ik word zo moe van deze meid!… Krijgt veel teveel aandacht.

 29. lock her up

  Ik zat net even wat te lezen op de website van het NJI en ik quote hun even:

  “Zit een jongere in een onveilige of risicovolle situatie? Dan hebben professionals de verantwoordelijkheid daar wat aan te doen.”

  Dussss !!!!! Allemaal even aangifte doen van kindermishandeling tegen Anna Noshin of een melding van maken bij de politie of meldmisdaadanoniem.

  dit
  kan
  niet
  ongestraft
  blijven !

 30. Takki Tokki

  Die vloggers denken eerst aan geld en aan zichzelf en vooral niet aan hun medemens!!
  Die ex van die enzo knol ook zoiets,die ging na het carnavallen in Den Bosch al ziek op wintersport naar oostenrijk…vervolgens komen ze ziek terug maar weigeren om uit voorzorg in thuis quarantaine te gaan want stel je toch voor dat je geld en of opdrachten misloopt! Ik vind het verschrikkelijk al deze egoïstische en narcistische lui met hun asociale gedrag!

 31. Jean Madame

  Schokkend !

 32. Mg Smiths

  Ik ben benieuwd wat Snoezigkleinhertje hier van vindt.

 33. Trudy

  Wat een enorme leegte in deze vrouw. Zo hol als een doos.

 34. Jeep Eep

  Lichtgetinte kudt!

 35. teuntje

  Wat een fluim die Anna dat zulke nobodys nog een podium krijgen als je dr ziet lopen bij AH Amsterdam dat schrik je je rot hautain heel klein en dun als een stengel geen hond die haar herkent

 36. Paul Grijpstra

  @tduntje.
  Aha. Is dat zo een magere vegetariër?
  Behalve dat die niks vreten hebben ze ook geen humor.
  Dan komt ze hier wel aan haar trekken als ze deze commentaren hier leest.
  Nou goed dan, als je het leest, als die halve idioten hier spreken de waarheid, net als kinderen en dronkenlappen, ongefilterd en recht uit het hart. Waarvan akte.

 37. Paulus

  Het was anders geweest als ze woest was geworden op Andre H. Vanwege het feit dat hij haar te’ wild gepaald had en de volgende dag weer bij Moniek op de bank zat. 😁😁 Jammer!

 38. aa43573

  Kunnen wij hier niet iets massal aan doen? Aangifte tegen Anna doen wegens kindermishandeling? Of ergens melden, dit is niet normaal hoor, ze brengt moedwillig tegen beterweten in een kind in gevaar; dit kan je toch, als maatschappij, niet accepteren?!?

 39. Bram

  Ik vind dat wel zo’n ontieglijk dom w ijf, onvoorstelbaar… weg ermee!

 40. Veel Wind

  Wat kan zij nou? helemaal niets! alleen maar beetje mooi zijn? maar dat is ze niet deze magere plank zonder boobsss

 41. Waarom worden mijn berichten tegengehouden?

  Af-schu-we-lijk wijf.

 42. Axel-F(Arnhem)

  Wellicht kan ze werken bij MORA als de Corona van Mora.

 43. Ted

  Lekker toch.
  Wat kan ons die Anna nou schelen?
  Zo n wannabe expert, het zou wat, daarvan zijn er al honderden voorbij gekomen bij Boulevard. Lekker laten kletsen, dan merkt ze wel dat ze niet beroemd is en dat ze er niet toe doet.
  Ergo. Ik denk dat ze geeneens herkend wordt als ze over straat loopt hahaha. Anyways. Sukkel.

 44. Liefhebbende Moeder

  Typisch een boze stiefmoeder, tot op het bot jaloers. Ze is zelfs bereid om Corona over haar stiefkind uit te hoesten.

 45. MolTalk

  Ach gossie, krijgt Noosh Noosh weer niet genoeg aandacht en dan denkt ze: beter slechte publiciteit dan geen publiciteit?

TelevisienieuwsMail Mediacourant

Heeft u een nieuwstip, een vraag aan de redactie, een vraag over adverteren, een verzoek tot samenwerking of wenst u andere informatie? Neem dan graag contact op.