Anna Nooshin woest dat ze wordt gecoronashamed

Anna Nooshin is er woest over dat ze publiekelijk is gecoronashamed via RTL Boulevard. Ze is er niet blij mee dat haar onverantwoordelijke gedrag is uitgelekt in de media. Dat zegt Phillicia, de moeder van het meisje waar Nooshin stiefmoeder van is, in De Telegraaf. Phillicia schrok zich dood toen ze dinsdagavond op social media keek en zag hoe Anna Nooshin vertelde dat ze mogelijk corona heeft, omdat ze in contact is geweest met een coronapatiënt. Toch liet ze stiefdochter Noé langskomen.

Woest haalde Phillicia verhaal bij Nooshin, maar dat vond ze niet bevredigend. “Het was gewoon een berichtje van ’als dat zo is, dan begrijp ik dat en dan bied ik jou daar mijn oprechte excuses voor aan’. Maar ik denk: als jullie oprecht spijt hebben van het spelen met mensenlevens, dan hadden jullie geprobeerd er echt iets aan te doen.

Daarop besloot ze haar verhaal op Instagram te gooien, overigens zonder de naam van Nooshin te noemen. Het leverde haar veel steun op. “Anna en Nassim hebben me het gevoel gegeven dat ik mijn zorgen met een korreltje zout moest nemen. Nu kreeg ik toch bevestigd dat het inderdaad een ernstige en kwalijke zaak is.

Uiteindelijk werd het nieuws opgepikt door RTL Boulevard en daar was Nooshin helemaal over de zeik van. Ze heeft ‘woedend’ gereageerd. “Het gaat hen alleen maar om hun carrière, dat zij hun eigen gezicht kunnen redden. Jammer voor haar dat zij een publiekelijk persoon is, maar het is míjn goed recht, als moeder, om mijn dochtertje te beschermen.

Het artikel ‘Coronarel: ’Anna Nooshin probeert nu haar gezicht te redden’’ kunt u lezen op Telegraaf.nl.

Foto: RTL

Meer in RTL

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Jandino Asporaat schept op over zijn BN'er-privileges. Onhandig of leuk voor hem?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen