Alice Olsthoorn: ‘Anna Nooshin is een leugenaar’

YouTube-ster Alice Olsthoorn begrijpt niet waarom Anna Nooshin aantoonbaar liegt over hun persoonlijke contact. Dat laat ze weten in een video op YouTube. Olsthoorn is een beginnende YouTuber met een steeds groter bereik. Ze kreeg vooral veel aandacht toen één van haar video’s de zaak over Kaj van der Ree aan het rollen kreeg. Het was voor Nooshin reden om haar uit te nodigen in haar talkshow Gossip. Het werd echter een wat pijnlijk gesprek, omdat Nooshin haar niet leek te mogen.

Nooshin kreeg enorm veel negatieve reacties op de manier waarop ze Olsthoorn probeerde neer te zetten. “Jullie waren niet blij met de Noosh-Noosh. Ik heb appjes van vriendinnen binnengekregen als: ‘Ligt het aan mij of is Anna een beetje shady in het begin?’“, aldus Olsthoorn.

Slachtofferrol

Zelf heeft Nooshin er ook op gereageerd: “Ik heb het hier met mijn team heel veel over gehad. Op de video met Alice kreeg ik echt heel veel nare reacties. Mensen zeiden tegen mij: ‘Je bent echt een mean girl.’ De strekking was dat mensen vonden dat ik Alice onrespectvol heb behandeld, dat ik haar niet in een goed daglicht wilde zetten en wilde neerzetten als een bepaald type die ze niet is.”

Nooshin kruipt in de slachtofferrol. “Wat ik ervan vond? Pijnlijk. Het bevestigt weer een beetje waar mijn onzekerheid vandaan is gaan komen. Ik weet niet zo heel erg goed hoe ik mezelf kan zijn zonder dat daar bepaalde meningen op af komen.”

Olsthoorn begrijpt niet wat dat er mee te maken heeft. Ze denkt dat Nooshin haar verkeerd heeft neergezet, omdat ze haar niet zo goed kent. “Ze weet gewoon niet wie ik ben en ze weet niet wie ze te gast heeft.”

Anna liegt

Tot slot zegt Nooshin ook nog: “Ik heb het heel leuk gehad met Alice. Volgens mij heeft Alice het ook heel leuk met ons gehad. Ik heb daarna ook nog berichtjes met haar gestuurd van: ‘Het was heel gezellig.’”

Een aantoonbare leugen, aldus Olsthoorn. “Ik ga stuk dat ze zegt dat wij nog berichten hebben uitgewisseld dat we het heel gezellig hebben gehad. Dit zijn de enige berichten in onze DM! Letterlijk niks! Letterlijk niks!

Olsthoorn brengt daarop haar chatvenster met Nooshin in beeld. Daaruit blijkt inderdaad dat ze na de opnames geen woord meer met elkaar hebben uitgewisseld.

Lees ook: Anna Nooshin woest dat ze wordt gecoronashamed (gisteren)

De gewraakte video:

Foto: YouTube

Meer in Overige

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Bent u blij dat Mart Smeets niet meer op televisie is?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen