SBS 6 zet Jeroen van der Boom op interviewcursus

Jeroen van der Boom heeft een aantal interviewcursussen gevolgd voor de presentatie van zijn nieuwe talkshow op SBS 6. Ook is hij door een aantal mensen gecoacht. Dat vertelt de zanger op Instagram. Van der Boom krijgt vanaf april een eigen zaterdagavondshow op prime time waarin BN’ers als Rachel Hazes, Martien Meiland en Sylvie Meis hun hart uitstorten. Voor deze emo-talkshow heeft de zanger zich wel moeten laten bijspijkeren, want dit is een nieuw genre voor hem.

Zijn nieuwe talkshow heet Hoge Bomen. “Hoe gaaf na een jaar voorbereiden en vooral mezelf opnieuw uitvinden kom ik terug bij SBS 6 met een talkshow vanachter een pianotafel“, zegt hij.

De voorbereidingen waren heel intensief, legt de zanger uit. “Cursussen interviewen, begeleiding van de beste coaches en vooral mezelf opnieuw uitvinden en tegenkomen. Maar dit is wat ik wil op tv. Het roer voor mezelf moest om!

Van der Boom kan terugvallen op een mooie gastenlijst. “Mijn dank gaat uit vooral naar de bijzondere gasten die we op een andere manier gaan zien en aan de mensen die pal achter me stonden tijdens deze productie!

De eerste aflevering van Hoge Bomen is op zaterdag 11 april om 21.20 uur op SBS 6.

Lees ook: BN’ers gaan hart uitstorten in primetimeshow Jeroen (24 februari)

Foto: SBS

Meer in SBS

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Denkt u dat Rob Kemps narcistisch is?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen