RTL doet SBS’je: Domino Day verhuist naar RTL 4

RTL 4 is de omroep die de revival van Domino Day gaat uitzenden in november. Daarmee doet RTL een heus SBS’je: het is namelijk juist SBS dat de afgelopen jaren veel programma’s van RTL overnam. Nu is dat dus voor een keertje omgekeerd en daarmee maakt RTL 4 een mooie zet: het zou zomaar kunnen dat er ook dit jaar weer miljoenen mensen gaan inschakelen op het dominospektakel. De laatste editie in 2009 wist namelijk 2,9 miljoen kijkers te boeien, een enorm hoge score.

De terugkeer van Domino Day werd gisteren niet bekendgemaakt door RTL, maar door producent EndemolShine. Daarna begon het gissen wie de uitzendende omroep zou worden. SBS ontkende direct: “Het is hier niet bekend dat Domino Day onze kant op komt.

RTL maakte zijn betrokkenheid gisteren bekend via huisrubriek RTL Boulevard. Presentator Luuk Ikink vertelde gisteren nog dat de presentatie nog moet worden ingevuld.

Het zou goed kunnen dat RTL kiest voor één vaste presentator, bijvoorbeeld Chantal Janzen, met daaromheen enkele co-presentatoren.

Domino Day heeft bij SBS jarenlang twee vaste presentatieduo’s gehad: eerst Wendy van Dijk en Hans Kraay jr en daarna Nance en Hans Kraay jr.

Foto: SBS

Meer in RTL

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Bent u blij dat Mart Smeets niet meer op televisie is?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen