Relatietherapeut in AD: ‘Monique heeft geen zelfrespect’

Monique Westenberg, bekend van haar soaps met André Hazes jr. op SBS 6, lijkt totaal geen zelfrespect te hebben. Dat zegt relatietherapeut Jean-Pierre van de Ven in een artikel in het AD. Nadat Hazes hem drie maanden lang naar binnen heeft gehengeld bij Bridget Maasland, heeft hij haar weer bij het grofvuil gezet om terug te gaan naar de moeder van zijn kind: Monique Westenberg. Zij ontvangt hem met open armen. “Dan heb je of geen zelfrespect of je hebt wel héél veel liefde voor de ander.

Van de Ven verbaast zich erover. “Zij ging door de shit voor het oog van de wereld. Maar ik vraag me af waar ze weer aan begint.

Hij vindt het vooral zielig voor het kindje van André en Monique. “Als je vader er ineens vandoor gaat met een andere vrouw en dan ineens weer terugkomt, dan kan dat hechtingsproblemen veroorzaken.

De twee bekendheden moeten maar snel naar een relatietherapeut, adviseert hij. “Nu naar de volgende break-up hollen lijkt me destructief voor iedereen.

Waarom is Hazes zo snel na Maasland weer bij Westenberg ingetrokken? “We willen snel in een relatie stappen omdat we alleen zijn willen vermijden.

Het AD-artikel Relatie-experts zijn kritisch over ’terugkeer André’: ‘Stap van Monique is ongelooflijk’ kunt u hier lezen.

Foto: RTL

Meer in SBS

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Denkt u dat Rob Kemps narcistisch is?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen