Notaris The Voice breekt woest in bij RTL Boulevard

De notaris die het stemproces van The Voice of Holland controleert heeft zaterdag live tijdens de uitzending van RTL Boulevard gebeld met de redactie. Hij was boos over een uitspraak van Maxim Hartman. Dat was te zien in de uitzending op RTL 4. Boulevard besprak de suggestie van coach Anouk dat The Voice doorgestoken kaart zou zijn. RTL ontkende dat in de uitzending: “Bij alle uitzendingen is er een notaris aanwezig om toe te zien op een eerlijk stemproces.”

Daarop reageerde Hartman geërgerd. “Dat zegt niets een notaris. Dat zijn ook corrupte gasten.”

Ook sprak hij zijn verbazing uit over Anouk. “Anouk weet toch waar ze in stapt? Ze weet toch dat het volk uiteindelijk bepaalt wie er aan de top komt? Waarom denk je dat Frans Bauer zo populair is? Niet omdat hij zo goed kan zingen.”

Tijdens het slot van de uitzending sprak presentatrice Vivienne van den Assem haar collega Hartman aan. “Ik had nog iets voor jou. Er kwam iets binnen. Dit is geen grap. Ik ben bloedserieus. De notaris van The Voice heeft namelijk gebeld tijdens de uitzending en die zegt dat hij niet zomaar wil horen van jou dat hij corrupt is en hij eist excuses.”

Hartman: “Ik zeg niet dat hij corrupt is, maar er bestaan ook corrupte notarissen. Kom nou. Zijn ook maar mensen.”

Van den Assem: “Oké, maar je zegt niet dat hij corrupt is?

Hartman: “Nee, natuurlijk niet, deze man is fantastisch, ik ken hem. Hele goudeerlijke knul, echt waar.”

Foto: RTL

Meer in RTL

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Bent u blij dat Mart Smeets niet meer op televisie is?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen