Nóg een Boulevard-presentator erbij: Ruud de Wild

Ruud de Wild is toegevoegd aan de bomvolle presentatorenstal van RTL Boulevard. Hij is voortaan één weekend per maand te zien als host van de vooravondrubriek op RTL 4. Dat heeft de tv-zender laten weten. De Wild is sinds kort al te zien als verslaggever en deskundige in het programma, maar is nu dus ook presentator. Hij doet het prima, al verliest Boulevard met elke presentator die wordt toegevoegd aan de reeds overvolle presentatiecaroussel steeds een beetje meer smoel.

Als de kijker RTL Boulevard aanzet heeft hij echt geen idee welke presentator hij kan verwachten, waardoor het lastig is om een band op te bouwen met de kijker. Eigenlijk is RTL Boulevard een beetje de Op1 van de vooravond, maar dan tien keer zo erg.

Het is een raadsel waarom RTL 4 ervoor kiest om zo’n tsunami aan presentatoren los te laten op zijn vooravondkijkers. Jarenlang kwam de RTL 4-kijker graag thuis van het werk met het vaste duo Albert Verlinde en Beau van Erven Dorens, en later Albert Verlinde en Winston Gerschtanowitz. Die vastigheid is de RTL-kijker al jaren kwijt.

Het helpt ook niet dat veel Boulevard-sterren wel erg ver van de kijker af staan. De showrubriek heeft het Ronald Molendijk-drama veel te lang laten dooretteren en Eva Crutzen toont week na week in Promenade aan waarom Nikkie Plessen echt niet aan de Boulevard-desk zou moeten staan.

Het lijkt er echter op dat Boulevard ook onder Peter van der Vorst niet aangepakt wordt. Hij juichte eind oktober nog dat RTL Boulevard het beter doet dan ooit.

Foto: RTL

Meer in RTL

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Denkt u dat de carrière van Thijs Römer voorbij is?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen