Nieuwe naam voor videodienst NPO Start Plus

NPO Start Plus, de betaalde videodienst van de publieke omroep, krijgt een nieuwe naam. Vanaf aankomende maandag heet het NPO Plus. Dat heeft een woordvoerder laten weten. Door de nieuwe naam moet het onderscheid met de gratis videodienst NPO Start groter worden. “Beide veelgebruikte on demand-platforms van de Publieke Omroep zijn en blijven te vinden in één oranje NPO-app, maar het verschil wordt voor de gebruiker direct duidelijk“, laat de persvoorlichter weten.

NPO Start is gratis, live-tv en terugkijken, bij NPO Plus kun je complete series ‘bingen’, vooruitkijken en is reclamevrij. “Inmiddels hebben al ruim 300.000 huishoudens een abonnement.”

Waarom is dit nodig? “Uit onderzoek blijkt dat kijkers een duidelijker onderscheid tussen NPO Start en NPO Plus willen. NPO en alle omroepen willen de on demand-platforms van de Nederlandse Publieke Omroep nog duidelijker positioneren, vooral om herkenbaar en vindbaar te blijven tussen veel andere, (inter)nationale, platforms.”

Na het openen van de NPO-app wordt het verschil tussen NPO Start en NPO Plus direct duidelijk. Ingelogde abonnees van NPO Plus komen gelijk in de Plus-omgeving – waar uiteraard ook het hele aanbod van NPO Start te vinden is.

Dit is het verschil tussen NPO Start en NPO Plus:

NPO Start: Alles van de Publieke Omroep, voor iedereen gratis beschikbaar, actuele tv, live-tv (+events), alle programma’s van de NPO minimaal 7 dagen (maar vaak langer) na uitzending terug te kijken, speciale kinderomgeving, meer opties als je je registreert (ook gratis)

NPO Plus: Onze extra service, zonder reclame, met afleveringen vooruitkijken, complete seizoenen ‘bingen’, terugkijken, archieffunctie, alles van de Publieke Omroep, 365 dagen minimaal, gepersonaliseerd (aanbevelingen), 2,95 per maand.

Foto: NPO

Meer in NPO

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Denkt u dat Rob Kemps narcistisch is?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen