Meilandjes ergeren zich aan veeleisende gasten

Een beetje treurig is het wel: honderden euro’s uitgeven om een paar dagen bij de bekende tv-familie Meiland te overnachten. De doelgroep van SBS 6 heeft het er graag voor over, maar als ze eenmaal arriveren in Frankrijk, dan verwachten ze ook wel waar voor hun geld: ze willen de familie in actie zien en nemen geen genoegen met minder. Dat breekt de Meilandjes inmiddels een beetje op, geeft dochter Maxime toe in het AD. “We moeten te veel van onze privacy ervoor opgeven.

De gasten verwachten erg veel, aldus Maxime. “Misschien, als het allemaal niet zo was ontploft, hadden we het wel langer volgehouden in Frankrijk. Nu is het heel zwaar, zeven dagen per week werken en gasten die verwachten dat je er altijd bent.

Het is geen geheim dat de Meilandjes dit jaar teruggaan naar Nederland, al zijn ze daar ineens heel mysterieus over, omdat ze hun bedrijf niet kunnen verkopen als alle gasten annuleren.

Een bed en breakfast komt er in elk geval niet in Nederland, aldus Maxime. “Als we teruggaan naar Nederland hebben zij vooralsnog geen plannen om een bed and breakfast te beginnen.

Zelf heeft ze nu een eigen soap op LINDA.meiden. “Als de camera’s van SBS hier niet zijn, gebeurt er nog zoveel. Eigenlijk zonde om dat niet vast te leggen.

Lees ook:
Chateau Meiland 3 draait om remigratie Meilandjes (4 februari)
Remigratie Meilandjes in volle gang, gaan naar Hengelo (6 februari)
Aran Bade: ‘Meilandjes bedonderen hun gasten’ (6 februari)
Dumpt Martien Meiland na Caroline ook Nadège? (6 februari)
AD valt huidige bewoners Meiland-boerderij lastig (6 februari)
Martien Meiland krabbelt terug na rel over remigratie (10 februari)
Meilandjes zijn het zat: geen diner meer voor gasten (17 februari)

Foto: SBS

Meer in SBS

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Denkt u dat Rob Kemps narcistisch is?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen