Heel Holland Bakt Kids mogelijk niet met ‘vaste cast’

Er komt definitief een kindervariant van Heel Holland Bakt aan, al is nog niet duidelijk of die met de vaste cast gemaakt zal worden. Dat heeft Omroep MAX-baas Jan Slagter gisteren bekendgemaakt in RTL Boulevard. Slagter onthulde medio december al in het AD dat hij nadenkt over een kids-variant, maar nu heeft hij er dus een klap op gegeven. “We zijn zelfs bezig, mag ik hier dan wel hier onthullen, met een Heel Holland Bakt Kids“, vertelde hij aan Boulevard-verslaggever Aran Bade.

Op de vraag of André van DuinJanny van der Heijden en Robért van Beckhoven ook de kinderversie gaan doen, antwoordde Slagter: “Dat moeten we nog allemaal bezien. Daar komen we allemaal nog mee naar buiten, maar het programma komt er en daar zijn we ontzettend blij mee, ook omdat het zó populair is onder kinderen. We scoren heel goed in de leeftijdsgroep 11 tot 18 jaar.”

De kindervariant van Heel Holland Bakt zal niet op hoofdpodium NPO 1, maar op NPO 3 worden uitgezonden. NPO 3 is het kanaal waarop kinderzender Zapp een plekje heeft.

Eerder zond Zapp al de kinderbakshow CupCakeCup uit. Dat was een programma van AvroTros.

RTL 4 koos er jaren geleden voor om de kindervariant van The Voice of Holland wél gewoon uit te zenden op het hoofdpodium. The Voice Kids is al jarenlang een groot kijkcijfersucces.

Foto: Omroep MAX, Roland J. Reinders

Meer in Omroep MAX

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Bent u blij dat Mart Smeets niet meer op televisie is?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen