Gordon en Patty met dagelijkse talkshow op SBS 6

Gordon en Patty Brard krijgen een dagelijkse talkshow op SBS 6. Het programma is vanaf 6 april elke werkdag om 18.00 uur op zender. Dat heeft Talpa Network zojuist bekendgemaakt. Gordon & Patty wordt een programma waarin maatschappelijke stellingen en onderwerpen de revue passeren. “De presentatie van de uitzendingen op maandag tot en met donderdag is in handen van Gordon óf Patty: op vrijdag presenteert het duo samen“, legt een woordvoerster uit.

Elke dag staat er een maatschappelijk relevant onderwerp centraal. “Wat doe je als je onder de armoedegrens moet leven? Hoe ga je om met mensen die je een luie dikkerd vinden als je een gastric bypass ondergaat? En mag je vreemdgaan als je partner nooit meer seks wil?

In de studio zijn ook experts aanwezig, zoals psychologen, advocaten en artsen. Zij voegen waar nodig wetenschappelijke feiten en cijfers toe.

Het publiek mag tijdens de show vragen stellen, antwoorden geven, inhaken op uitlatingen en vooral: meediscussiëren over het onderwerp.

Patty: “Uiteindelijk leven we allemaal in dezelfde maatschappij en hebben we te maken met dezelfde problemen. Met dit programma stellen we dit soort alledaagse problemen aan de kaak.

Gordon is tot in de puntjes voorbereid: “Ik ben hier al jaren mee bezig en ben afgelopen zomer zelfs afgereisd naar Los Angeles, om daar mee te kijken met talkshowhost Dr. Phil. Ik kijk ernaar uit om met dit programma mensen te kunnen helpen.

De opnames van Gordon & Patty starten op 27 maart. Het publiek kan zich vanaf nu aanmelden via www.sbs6.nl/gordonenpatty. Vlak voor iedere opname wordt het onderwerp van die dag bekendgemaakt.

Gordon & Patty, een productie van Talpa Entertainment Producties, is vanaf 6 april dagelijks om 18.00 uur te zien op SBS 6.

Foto: SBS

Meer in SBS

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Denkt u dat Rob Kemps narcistisch is?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen