Coronavirus heeft geen invloed op finale The Voice

De uitbraak van het coronavirus in Nederland heeft geen gevolgen voor de finale van The Voice of Holland. De live-uitzending gaat vanavond gewoon door en de studio zal goedgevuld zijn met publiek. En dat terwijl de studio op nog geen half uur rijden van ’s lands tweede coronapatiënt zit: een dame in Diemen. Orkestleider Jeroen Rietbergen kan zich een finale zonder publiek niet voorstellen. “Nee“, vertelt hij. “Ik zag wel al beelden van een modeshow van Armani, ook zonder publiek.

Die Armani-show zag er vrij somber uit door de afwezigheid van het publiek. Zoiets moet je met The Voice niet willen, zegt hij. “Dat zou het dan een beetje zijn: cameramensen. Dat lijkt me toch minder leuk.”

De komende dagen en weken zal blijken hoe hard het coronavirus om zich heen slaat in Nederland. In entertainmentland houdt men vooral zijn adem in voor de gevolgen van het Eurovisie Songfestival.

Het Songfestival-circus begint over een dikke twee maanden en heel Europa moet dan samenkomen in Rotterdam. Het zou zomaar kunnen dat het coronavirus roet in het eten gaat gooien.

De grote finale van The Voice is vanavond om 20.30 uur te zien op RTL 4.

Foto: RTL

Meer in RTL

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Denkt u dat Rob Kemps narcistisch is?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen