Carlo wil nog jaren door met 11 jaar oude TV Kantine

Voordat het elfde seizoen van De TV Kantine volgende week losbarst met de langverwachte Chateau Meiland-persilage, wordt er vanavond eerst teruggeblikt op de afgelopen tien jaar. Die compilatie betekent echter niet dat Carlo Boszhard naar een einde toewerkt. Als het aan hem ligt, gaat hij nog héél lang door met het succesvolle RTL 4-programma. “‘Wanneer is het de laatste aflevering?’ wordt wel eens gevraagd. Maar De TV Kantine blijft zich elk jaar opnieuw ontwikkelen.

Er zijn altijd weer nieuwe sterren en programma’s om te persifleren, aldus Boszhard. Het is de kracht van De TV Kantine, stelt hij. “Van alle tv-formats die ik heb mogen doen, is deze het sterkst. Ik ben dan ook dankbaar voor het succes ervan.”

Wat is de mindere kant van het programma? “De keerzijde van het format is dat het fysiek nogal zwaar is. Ik moet dagen achter elkaar urenlang in de make-up zitten. Ook heb ik net als iedereen maar één stem.”

Hij besluit zijn column in Televizier: “Maar dankzij de komst van acteurs als Elise Schaap en Maarten Heijmans kunnen Irene Moors en ik nog jaren vooruit.”

Het plezier om in een andere BN’er te transformeren is er na al die jaren nog steeds bij Irene en mij.”

De TV Kantine is vanavond om 20.30 uur te zien op RTL 4, recht tegenover het Coronajournaal op NPO 1.

Foto: RTL

Meer in RTL

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Jandino Asporaat schept op over zijn BN'er-privileges. Onhandig of leuk voor hem?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen