Boulevard wil dat Bridget verhaal komt doen aan desk

RTL Boulevard hoopt dat Bridget Maasland zo snel mogelijk haar verhaal komt doen in de studio. Er wordt door haar collega’s erg met haar meegeleefd. Dat bleek vrijdag uit de uitzending op RTL 4. Maasland is keihard aan de kant gezet door André Hazes jr. Na een avontuurtje van drie maanden is hij een paar dagen na hun breuk weer lekker teruggegaan naar de moeder van zijn kind: Monique Westenberg. Inmiddels is Maasland nog steeds niet in staat om aan het werk te gaan.

Wat een drama voor Maasland, vinden haar collega’s. “Het is heel erg lullig hoe hij makkelijk van de ene na de andere gaat en dat en plein public doet“, zegt Diederik Jekel.

John van den Heuvel: “Het is wel heel pijnlijk voor Bridget. Het is een collega van ons en ik hoop dat ze hier snel weer aan de desk staat om haar verhaal te doen. Het is niet heel chic.”

Vivienne van den Assem: “John zegt terecht dat het voor Bridget bizar moet zijn om nu via Instagram dit nieuws weer tot zich te nemen. Jij hebt haar gesproken?

Aran Bade: “Ik denk ook wel dat dat refereert aan wat John zegt. Het is echt een klap in het gezicht van Bridget weer dat ze dit vandaag leest dat het allemaal zich zo snel opvolgt. Het is haar manier om een streep te zetten onder die relatie dat het echt over is. Ze heeft echt liefdesverdriet en het doet gewoon heel erg pijn voor haar. Ik hoop, wat John ook zegt, dat ze bij ons ook haar verhaal wil doen.”

Arie Boomsma plaatste een kritische noot: “Als we één ding van het hele verhaal kunnen leren dan is het gewoon: als je enige bekendheid geniet, moet je nooit, nooit, nooit zo snel alles gaan plaatsen en niet met grote termen als ‘dit is voor altijd’ strooien. Dat is sowieso voor iedereen belangrijk, maar als je dan ook nog bekend bent en alles wordt breed uitgemeten… Het is het sneeuwbaleffect. Een beetje terughoudendheid is gewoon slim.”

Foto: RTL

Meer in RTL

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Denkt u dat Rob Kemps narcistisch is?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen