Wilfred schrijft historie met zowel tv-ring als radioring

Wilfred Genee heeft gisterenavond historie geschreven met het winnen van de Gouden RadioRing. Hij is de eerste presentator die zowel deze radioprijs als het tv-equivalent, de Gouden Televizier-Ring, heeft gewonnen. En daarmee oogst de multimediale Talpa Network-ster lof. “Wilfred Genee is inderdaad de eerste presentator die een ring wint voor zijn tv-programma én voor zijn radioprogramma“, merkt Luuk Ikink, de presentator van RTL Boulevard, op op Twitter.

Ikink had niet verwacht dat Genee met de winst naar huis zou gaan, in plaats van Bram Krikke. “Toch wel grote verrassing hoor! De strijd tussen de twee fanbases is gewonnen door die van Veronica Inside. En door al die strijd hebben we het nu al weken over de radio.. dus dat is pure winst! Hoera medium!

Radio Veronica-collega Lindo Duvall is trots op Genee. “Je mag dit toch wel de (aangename) verrassing van de avond noemen hoor! #radioring #radioveronica !! 😃🎸👍🏼💙💙💙

Ook Paul Römer, de tv- én radiobaas van Talpa, is enthousiast. “Na de Televizier-ring voor Chateau Meiland nu ook de Radio-ring voor VI! Felicitaties voor de makers. Een jaar om door een ringetje te halen. Lekker bezig Talpa Network.

Marc Adriani, directeur Talpa Radio, spreekt van een ‘topprestatie’.

Zelf laat Wilfred Genee in een statement weten: “We zijn pas één jaar bezig met dit programma en staan hier nu met de Gouden RadioRing! We hebben een geweldig team met Rick, Niels en Celine. Alle luisteraars en mensen die op ons gestemd hebben: bedankt!

Genee maakt zijn middagshow op Radio Veronica samen met sidekicks Rick Romijn en Niels van Baarlen en nieuwslezeres Celine Huijsmans. Op vrijdag heeft hij een BNR-uitstapje en wordt het programma gemaakt door Jan Joost van Gangelen.

Foto: AvroTros

Meer in Talpa

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Martien Meiland klaagt voortdurend over de fans die hem miljonair hebben gemaakt. Wat vindt u daarvan?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen