Wilfred blijft negatieve reacties over Beau uitlokken

Wilfred Genee doet al jaren zijn best om het bloed onder de nagels vandaan te krijgen bij Beau van Erven Dorens en het geestige is dat Beau dat keer op keer laat gebeuren, ondanks dat hij af en toe roept absoluut nóóit meer bij Wilfred aan te schuiven. Ook als Beau níet tegenover hem zit, probeert Wilfred hem te bashen. Met zijn sturende manier van interviewen hoopt hij snedige uitspraken over zijn tv-collega uit te lokken. Ditmaal bij Catherine Keyl.

Een paar maanden geleden legde hij de ‘lage’ kijkcijfers van Beau nog op het hakblok bij de mannen van Veronica Inside – althans, dat probeerde hij – en ditmaal hoopte hij iets te ontlokken bij Catherine Keyl tijdens hun gesprek voor de podcast Littekens.

Genee: “Het is moeilijk, hè, om jezelf te zijn op tv? Hoe vind je Beau?

Keyl: “Ik vind Beau heel goed.

Genee: “Heb je niet het gevoel bij Beau dat hij wel wat scherper zou mogen zijn? Dat dat brutale van hem er een beetje af is nu hij in deze rol zit?

Keyl: “Nou… Weet ik eigenlijk niet.”

Genee: “Ben ik nu aan het sturen? Ik ben aan het sturen, hè?

Keyl: “Je bent enorm aan het sturen, ja, en ik laat me ook niet verleiden. Ik vind hem gewoon goed. Ik zeg nooit iets over andere mensen wat negatief is. Dat doe ik gewoon nooit, omdat het altijd als een boemerang terugkomt, dus dat doe ik niet.”

Beau en Wilfred hebben een moeizaam verleden. Het kwam in de periode 2015/2016 tot een uitbarsting, toen Beau zich kapot ergerde aan Wilfreds manier van interviewen. In 2015 was hij boos over hun gesprek op BNR Nieuwsradio, in 2016 was hij kwaad over zijn optreden in Wat Gaat Er Nu Door Je Heen.

Foto: SBS

Meer in RTL

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Bent u blij dat Mart Smeets niet meer op televisie is?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen