Telegraaf wint strijd om exclusief interview Richy Brown

Er is in de televisiewereld hard om gevochten, maar Telegraaf TV is ermee vandoor gegaan: een exclusief interview met de woeste Voice-kandidaat Richy Brown. Twintig minuten lang praat hij in een een-op-een-interview met Maarten Steendam over zijn avontuur in The Voice, zijn woede omdat hij weggestemd werd en de inmiddels verwijderde post op Facebook waarmee hij alle showmedia haalde. “Het is hem ook afgeraden om hier te gaan zitten bij mij op de bank“, vertelt Steendam.

De Telegraaf-presentator legt aan zijn kijkers uit dat Brown tóch overstag is gegaan. “Hij wil één keer goed zijn verhaal doen en dat is hier en nu. Richy Brown, welkom. Waarom ben je wel naar ons toegekomen vandaag?

Richy Brown heeft bewust gekozen voor een one-on-one met Maarten Steendam. “Nou, ik ken het programma en ik vond deze setting fijn. Dat je even je verhaal kan doen. Het is toch anders – met alle respect – dan een Boulevard of Shownieuws, waar je misschien twee quotes mag geven en dan gaan ze door naar het volgende onderwerp. En ik ben gek op interviews, ha ha.

Steendam: “We hebben de tijd en we gaan er ook niet in knippen, want dat doen we eigenlijk nooit.”

Door naar de inhoud: Brown vertelt onder meer dat hij zijn gefaalde Voice-avontuur een plekje heeft gegeven. “Ja, het heeft even geduurd, maar we zijn nu bijna in februari, dus ja.”

Waarom deed hij eigenlijk mee? “Ik was al vijf jaar niet meer op tv en dit was een mooi podium.”

Na zijn deelname schreef hij een woeste Facebook-post, waarin hij keihard uithaalde naar coaches Anouk en Lil’ Kleine. “Achteraf gezien denk ik ook zeker dat ik dat niet had hoeven op te schrijven. Het was zeker de emotie van dat moment.”

Waarom is die post nu niet meer te lezen op Facebook? “Dat was gewoon in samenspraak… Met RTL ja. Ik zit hier ook in samenspraak met RTL.

Het video-interview met De Telegraaf ziet u onderstaand.

Lees ook: Richy Brown slaat om zich heen na exit bij The Voice (19 januari)

Foto: Telegraaf

Meer in RTL

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Martien Meiland klaagt voortdurend over de fans die hem miljonair hebben gemaakt. Wat vindt u daarvan?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen