SBS 6 met Robinson-achtig Million Dollar Island

SBS 6 komt dit jaar met de nieuwe spektakelshow Million Dollar Island van de makers van Expeditie Robinson. Er wordt volop gezocht naar kandidaten. Dat heeft de zender laten weten. De nieuwe show ademt de onbewoond-eiland-sfeer van de hitshow van concurrent RTL 4, maar draait om méér dan survivallen alleen. De winnaar kan namelijk naar huis gaan met een geldbedrag van één miljoen euro, ongeveer de rente die John de Mol afgelopen jaar op zijn spaargeld heeft ontvangen.

De kandidatenoproep geeft de opzet van de nieuwe SBS 6-show prijs. “Voor een avontuurlijk nieuw programma bij SBS 6 zijn we op zoek naar mannen en vrouwen die twee maanden kunnen overleven op een onbewoond eiland en kans willen maken op 1 miljoen euro.

Daarna: “Hoe zorg je ervoor dat jij het spel slim speelt en na 60 dagen de finale haalt, met nog 99 anderen in de race? Laat ons weten hoe jij dit aanpakt en waarom jij het verdient om dit eiland te betreden en daarmee kans maakt op die reusachtige geldprijs.

Opmerkelijk is dat in de kandidatenoproep specifiek een termijn van twee maanden wordt genoemd. Dries Roelvink gaf vorige week in RTL Boulevard aan dat hij en zijn zoon Dave door SBS 6 gevraagd zijn voor een twee maanden durend tv-project, waarvoor ze al hun muzikale optredens zouden moeten annuleren.

Aanmelden kan op de website van SBS 6.

Foto: SBS

Meer in SBS

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Bent u blij dat Mart Smeets niet meer op televisie is?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen