Ruud de Wild houdt zich in tegen zwijgzame Maan

Maan de Steenwinkel vent haar hele privéleven uit op Instagram; zelfs als ze in haar eentje aan het huilen is, moet de hele wereld dat weten. Laatst liep de zangeres bijvoorbeeld helemaal leeg bij een verdrietige huilfoto. Maar als er media zijn die aandacht besteden aan haar muziek en vervolgens iets over haar privéleven vragen, dan doet Maan altijd net alsof ze een soort prinses is waarop de mediacode van toepassing is. Ditmaal is het Ruud de Wild die nul op rekest kreeg van Maan.

Na haar onsympathieke optreden in de talkshow van Beau van Erven Dorens in september, kwam RTL gisteren opnieuw bij haar over de vloer. RTL Boulevard had zijn kersverse verslaggever Ruud de Wild op haar afgestuurd.

Maan begon er in no time weer over dat ze al die aandacht voor haar privéleven zo vreselijk vindt. “Wat vind je het meest lastige aan dat iedereen jou kent? Bekend zijn zeg maar“, vroeg De Wild haar.

Maan: “Ik denk dat privé niet meer altijd privé is. Ik heb gewoon dat ik denk: op een gegeven moment is dit wat ik wil delen en op een bepaalde manier hou je de controle daar dan over. Ik ben best wel een gevoelig meisje en ik wil ook wel een paar dingen vertellen, maar ik vind het ook wel belangrijk dat niet iedereen alles weet.”

Toen De Wild naar haar break-up met Tony Peroni vroeg, klapte ze dicht. De Wild: “Ik moet iets hebben, snap je, dat ik toch terug kan komen en ze zeggen: ‘Hij kan toch iets die gast.’”

Maan: “Ha ha ha. Ehmmm. Nou ja, ik weet niet.”

Allergisch

RTL Boulevard-presentator Ruben Nicolai had verwacht dat De Wild uit zijn slof zou schieten. “Ik vond het een opvallend vriendelijk gesprek nog. Kijk, we weten allemaal – en daarom maakte ik me van tevoren een beetje zorgen – dat Maan af en toe heel erg niet het achterste van haar tong kan laten zien, en ik weet dat jij daar ontzettend allergisch op kan reageren, als iemand zich heel erg op de vlakte houdt.”

De Wild: “Ja, dat is me eigenlijk nog best wel goed gelukt, maar dit programma is niet van de inhoud, dus dat is er allemaal uitgeknipt.”

Foto: RTL

Meer in RTL

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Martien Meiland klaagt voortdurend over de fans die hem miljonair hebben gemaakt. Wat vindt u daarvan?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen