Matthijs beschuldigt Robert ten Brink van kijkersbedrog

Matthijs van Nieuwkerk beschuldigde Robert ten Brink en zijn zender RTL 4 gisterenavond tijdens zijn gesprek met Linda de Mol in De Wereld Draait Door van kijkersbedrog. Dat was te zien in de uitzending op NPO 1. De Mol vertelde dat ze het verrassingseffect in All You Need Is Love niet zo begrijpt, aangezien mensen die in het publiek zitten en een partner hebben in een ver buitenland haast wel móeten weten dat hen een verrassing te wachten staat in de liefdesstudio van Ten Brink.

De tv-presentatrice, die vorig jaar overstapte van RTL 4 naar SBS 6, zei: “Ik heb me altijd afgevraagd hoe dat bij All You Need Is Love werkt. Daar zit dan iemand die zegt: ‘Ja, ik heb een vriend, die woont in Kaapverdië.’ En dan zit je toevallig bij de kerstaflevering van All You Need Is Love, en zou die komen, zou die komen? Ja, natuurlijk komt ‘ie! Maar het is pas waar als het zo is.”

Daarop sprak Van Nieuwkerk zijn vermoedens van kijkersbedrog uit: “Dat is toch allemaal doorgestoken kaart of niet?

De Mol: “Wat?

Van Nieuwkerk: “Bij All You Need Is Love.”

De Mol: “Ja, natuurlijk. Van die mensen die daar zitten denk ik altijd: hoe kun je nou nog verrast zijn? Als jij een vriend hebt die in Kaapverdië woont, dan kun je toch niet verrast zijn dat hij door die deur komt? Maar dat zijn ze wel!

Foto: BNNVARA

Meer in RTL

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Martien Meiland klaagt voortdurend over de fans die hem miljonair hebben gemaakt. Wat vindt u daarvan?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen