Linda de Mol: ‘SBS 6 weer in een dipje na sterk najaar’

Linda de Mol merkt dat haar nieuwe thuiszender SBS 6 weer in een klein dipje zit na het sterke najaar. Dat vertelde de presentatrice gisterenavond in De Wereld Draait Door. Op de vraag hoe het nou met SBS 6 gaat, antwoordde Linda: “Het gaat wisselend. September, oktober en november waren fantastische maanden voor SBS en nu gaat het allemaal weer wat moeizamer. Dancing on Ice heeft het niet zo goed gedaan, maar in het najaar van 2019 ging het eigenlijk wel heel goed.”

Er is volgens haar geen reden tot pessimisme. “Je ziet dat overall het marktaandeel iets gestegen is.”

De maanden die Linda noemt, zijn niet geheel toevallig ook de maanden dat ze zelf te zien was op SBS 6 met haar hitshows. Gastheer Matthijs van Nieuwkerk: “Ze zijn ontzettend van jou afhankelijk nog, hè?

Linda: “Nou ja, de dingen die ik gedaan heb, hebben het goddank goed gedaan. Ik heb heel veel mazzel gehad.”

Op zaterdag wordt het pas écht spannend van Linda, want dan brengt ze voor het eerst iets nieuws bij SBS 6: Deze Quiz Is Voor Jou. “Het is moeilijk, want je merkt dat dit een tijd is dat mensen heel erg hangen aan de vaste dingen die ze leuk vinden, zoals The Voice, Wie is de Mol. Nieuwe programma’s hebben het moeilijk, maar natuurlijk moet er wat nieuws bij.”

Foto: SBS

Meer in SBS

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Martien Meiland klaagt voortdurend over de fans die hem miljonair hebben gemaakt. Wat vindt u daarvan?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen