Jan Smit laat haar nóg hoger groeien voor Songfestival

Mari van de Ven is het brein achter het nieuwe Thunderbird-achtige uiterlijk van Jan Smit. Voor iedereen die kritiek heeft op het nieuwe, hoge kapsel van de volkszanger heeft hij een verrassende mededeling: in mei, als het Eurovisie Songfestival plaatsvindt, is het kapsel nóg hoger. De topvisagist is namelijk niet klaar met Smit en zijn haren. “Het is wel een lekker ding, toch? Hij krijgt een beetje een baardje en ik zeg: ‘Dat haar moet wat langer’”, aldus de 60-jarige poederdoos in Shownieuws.

Van de Ven kijkt ernaar uit om straks een nóg volumineuzer kapsel te creëren bij Smit. “Ik heb nog een paar maanden om het te laten groeien bij hem.”

Welke look wil hij Smit uiteindelijk meegeven? “Ik wil hem wat stoerder. Dat baardje is heel leuk, ook voor de contouren, en het past perfect bij hem.”

Wat vindt hij van de kritiek op het nieuwe uiterlijk van Smit? “Men is het niet gewend, dus hoe leuk is het om voor dit weer geheel wat nieuws te doen? Ik heb er zin in.”

Overigens maakte Smit gisteren bekend dat hij ervoor heeft gekozen om zijn werkzaamheden nóg een aantal extra maanden stil te leggen. Het Songfestival is voorlopig het enige waar hij zich mee bezighoudt.

Lees ook: Luuk Ikink vindt Jan Smit op chique Thunderbird lijken (gisteren)

Foto: SBS

Meer in AVRO

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Vertrouwt u Winston Gerschtanowitz?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen