Carlo juicht overdosis Married At First Sight toe

Carlo Boszhard vindt het een goede zaak dat RTL 4 zo fanatiek inzet op Married At First Sight met maar liefst twee afleveringen per week. Dat zegt de presentator vandaag in De Telegraaf. RTL 4 trapt vanavond af met een dubbele aflevering van Married At First Sight, waarna de show zowel op maandag als dinsdag op het menu staat om 20.30 uur. “Ik denk dat dit veel zegt over het vertrouwen van de zender in de show. Mensen snakken naar het programma“, aldus de presentator.

Het is echt een programma waarvan je een dubbele dosis wil hebben, meent Boszhard. “En als je er eenmaal in zit en echt meeleeft, wil je snel weten hoe het afloopt. We beginnen ook meteen met een dubbele aflevering. Ik vermoed dat we steeds meer die kant op gaan in televisieland.”

Boszhard neemt Married At First Sight over van RTL 4’s nieuwe tv-baas Peter van der Vorst. “Ik vertelde Peter dat ik weleens zin had in een programma waarbij ik niet de kar niet hoef te trekken. Later bleek dat het team achter Married at first sight al om mij als opvolger had gevraagd.

De TV Kantine-ster is trots op deze televisieklus. “Dit programma is natuurlijk een fenomeen. Het is de favoriet van mijn moeder en ook veel vrouwelijke collega’s van mijn eigen productiemaatschappij.

Married At First Sight is vanavond van 20.30 tot 22.30 uur te zien op RTL 4.

NPO 1 brengt zijn klassieke maandagavond met Radar en Spoorloos, NPO 2 zendt De Slimste Mens uit en SBS 6 brengt De Scheetjes: Bouwen op Bonaire en 100 Jaar Jong met Gordon.

Foto: RTL

Meer in RTL

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Vindt u ook dat Giel Beelen over het hoogtepunt van zijn roem heen is?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen