André Hazes vreest voor imagoschade door SBS 6-klus

SBS 6 bombardeert André Hazes jr. tot jurylid in tv-programma’s. Hij zal naast Davina Michelle, Trijntje Oosterhuis en Henk Poort – er volgt nog een laatste vijfde jurylid – zitting nemen in de jury van het talentenprogramma We Want More. De volkszanger is naar eigen zeggen zó ongezouten met zijn mening, dat het zo zou kunnen dat ‘heel Nederland’ over hem heen gaat vallen. Dat is wel héél erg wishful thinking voor de zoveelste dertien-in-een-dozijn talentenformule uit de koker van Talpa.

Hazes vreest dat de kijker wel eens heel erg over hem heen zou kunnen gaan vallen. “Ik ben recht voor m’n raap, dus ik zeg gewoon wat ik denk. Van de juryleden word ik wel degene die gewoon echt nadenkt nadat hij het heeft gezegd in plaats van andersom. Ik ben gewoon heel benieuwd hoe dat voor me uit gaat pakken. Of het positief wordt of dat ik in één keer heel Nederland tegen me heb. We gaan het zien.

We Want More is een groots opgezette tv-show waarin zangtalent – bekend of onbekend – strijdt om een geldbedrag van 100.000 euro. “Wat ik het leuke vind aan dit programma en waarom ik jury wil zijn is omdat het niet zomaar een talentenjacht is, maar een zangwedstrijd, dus de mensen die meedoen spelen voor 100.000 euro. Dat is echt serieus veel geld. Het is dat ik in de jury zit, want anders zou ik misschien zelf wel meedoen, weet je wel.”

Wat vindt hij van de andere juryleden? “Dat zijn toch wel namen die je niet zo heel snel tegenkomt in het land, want we zijn allemaal best wel verschillend. Ik denk serieus dat het een heel leuk clubje bij elkaar is.”

Ik zit er ook een soort van voor mezelf. Het moet mij raken en ik moet degene zijn die denkt: we want more van deze persoon.

Lees ook:
SBS 6 deelt begin 2020 ton uit in We Want More (4 november)
SBS 6 maakt tv-persoonlijkheid van Davina Michelle (13 december)

Foto: Tom Cornelissen, SBS

Meer in SBS

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Bent u blij dat Mart Smeets niet meer op televisie is?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen