Talpa Radio baalt als stekker van Ron Vergouwen

Geplaatst op ma 30 dec 2019 om 9:00

Talpa Radio vindt het vervelend dat Ron Vergouwen zondagavond in RTL Boulevard de burn-out-achtige situatie rondom Radio 538-dj Coen Swijnenberg oprakelde. Dat vertelde de mediadeskundige in de showrubriek op RTL 4. Het radiobedrijf staat erom bekend bovenop het imago van al zijn dj’s te zitten en is er ook druk mee om te voorkomen dat de toestand van Swijnenberg een burn-out genoemd wordt. Hij zou hooguit wat oververmoeid zijn.

Dat het wel iets meer is dan wat oververmoeidheid bleek wel toen Swijnenberg onlangs zelfs het 15-jarig jubileumsfeest van De Coen & Sander Show afzegde. Nog altijd is niet bekend of en wanneer de presentator terugkeert op de radio.

Eddy Zoëy gisteren in RTL Boulevard: “Even over Coen Swijnenberg, want als we het over radio hebben, dan hebben we het dit jaar ook een beetje over Coen Swijnenberg, die al een tijdje gemist wordt. Kunnen we nou officieel zeggen dat hij een burn-out heeft? Wat is er aan de hand?

Vergouwen: “Ja, hij wordt natuurlijk gemist. Coen & Sander is het bekende duo, maar komen ze weer bij elkaar? Er zijn toch allerlei geruchten dat Coen niet terugkomt, maar ik heb vandaag met 538 gebeld en die hadden er echt de pest over in dat ik dit weer oprakelde.

Ondanks de ergernis gaf Talpa Radio toch een reactie. “Ze zeggen: ‘Coen komt gewoon terug.’”

Foto: RTL
23 Reacties op “Talpa Radio baalt als stekker van Ron Vergouwen”


 1. Wie snel afwast krijgt een vieze theedoek

  Was in opdracht van PvdVorst.

  Niveau mes in rug

 2. L.

  Wat dit soort dingen betreft is Talpa altijd behoorlijk raar bezig. Juist als mediabedrijf moet je toch weten dat openheid van zaken geven soms het beste is. Ze snappen het daar gewoon echt niet. Het is gewoon een onbetrouwbaar bedrijf.

 3. Ralf

  Waarom wil Talpa niet dat Coens ziekte een burn out is? Best zwaar werk hoor, vier keer per week drie uur in een microfoon kletsen voor 8 ton per jaar.

 4. Tooske

  Nee afwasser meneer john geeft daarvoor de opdracht er mag alleen maar goed nieuws verteld worden. Over die talpa kliek

 5. Marga Huisman

  Wat een kort en nietszeggend bericht.

 6. anoniemm

  talpa radio

  hoe zit het met drugs gebruik van bnners

  eva heb je drugs gebruikt vroeg peter r de vries

  arme vrouw had geen uit weg

  JA

  bier/drugs om lef te krijgen vragen te stellen

  rtl nemen jullie dat soort mensen in dienst………………..

  graag een durf en vraag aan eva op de talpa radio

 7. Bart

  Dit gedrag vanuit Talpa is altijd heel raar. De trouwe luisteraars van Coen & Sander hebben toch wel een beetje recht om te weten wat er met Coen is. Wees nou gewoon eens open en transparant en stop met boven de kijker/luisteraar staan als media bedrijf. Nu geïrriteerd reageren en zeggen dat hij gewoon terugkomt zonder verdere uitleg. Ik denk dat Coen niet terug gaat komen en dat ze het bij Talpa zelf helemaal niet weten. Zeg dan gewoon ‘We weten het op dit moment niet’

 8. Rastom

  Coen moet bijkomen van ingestudeerde teksten oplepelen en muziek instarten die een ander heeft uitgekozen. Zwaar hoor.

 9. Floris

  Ik dealde drugs samen met broertje Jan Jinek op de middelbare school . Gr. Floris de conciërge

 10. René

  Ach, gewoon een Tesla aan Coen geven. Werkt altijd.

 11. Bart Lupus

  En je deed Eva, Floris.

 12. Leo

  Zullen wel andere zaken spelen bij Koen, die later uit zullen komen. Door vaag over zaken te doen blijft de media er ook vragen over stellen. Als BN-er moet je nu eenmaal sneller open zijn over zaken.

 13. Tante Duiven Tilly

  Coen begint te volwassen te worden voor puberradio met baard in zijn keel zit hij. Nu thuis maar wat moet je dan een radio dj kan maar 1 kunstje.

 14. Annelies

  Coen is moe om op z’n tenen maar te lopen bij Talpa

 15. Ron

  Coen is/wordt zwaar overschat. Het is een middelmatige DJ, alleen door Sander erbij wordt het nog wat met een ietwat komische inslag. Laat hem in de daluren van Veronica gewoon lekker liedjes draaien maar een drivetime show is misschien wat te zwaar voor het kereltje. Ik denk dat er veel meer aan de hand is dan alleen moe zijn en al dan niet een burnout hebben want als het dat laatste is waarom er zo geheimzinnig over doen. Dat is zeker niet iets waarvoor je je moet schamen.

 16. Niveautje Lager

  Wat een kutleventje hebben die gasten als dj tegenwoordig.
  Beetje plaatjes draaien op de radio (mp3 trackjes) (knopjes indrukken) en een beetje kletsen. Dat kan elke nitwit, daarom doet elke nitwit het ook.

  Wat ze vergeten is dat een échte dj z’n halve leven op zoek was naar plaatjes in de platenbak. En dát heette ook werk. Meditatief momentje van plaatjes zoeken, beetje wegdromen, dat is allemaal verleden tijd.

 17. ”VeronicaDoet@§₽æ..Beter!“;

  Ik zie Coen regelmatig hier in de buurt lopen. Als een zombie. Is dat een burn-out of gewoon verslaafd…..?

 18. wibo

  Dood vermoeiend om als kleuter een radioshow te maken

 19. MediaPrak

  Jeroen van Inkel werd tijdens zijn burn-out bij Talpa ontslagen.

 20. FlyingLotus

  Even zonder gekheid, welke imbeciel kijkt er rtl boulevart. Ik niet want hoog IQ.

 21. Fox Mulder

  Coen is de poep, pies en sex grappen van Sandra helemaal zat.

 22. Suzy Wang

  Wat is het toch n lelijke kerel die rooie

 23. Stefan

  Maar wat is er nu echt met Coen net doen aan de hand

TelevisienieuwsMail Mediacourant

Heeft u een nieuwstip, een vraag aan de redactie, een vraag over adverteren, een verzoek tot samenwerking of wenst u andere informatie? Neem dan graag contact op.