Talpa Radio baalt als stekker van Ron Vergouwen

Talpa Radio vindt het vervelend dat Ron Vergouwen zondagavond in RTL Boulevard de burn-out-achtige situatie rondom Radio 538-dj Coen Swijnenberg oprakelde. Dat vertelde de mediadeskundige in de showrubriek op RTL 4. Het radiobedrijf staat erom bekend bovenop het imago van al zijn dj’s te zitten en is er ook druk mee om te voorkomen dat de toestand van Swijnenberg een burn-out genoemd wordt. Hij zou hooguit wat oververmoeid zijn.

Dat het wel iets meer is dan wat oververmoeidheid bleek wel toen Swijnenberg onlangs zelfs het 15-jarig jubileumsfeest van De Coen & Sander Show afzegde. Nog altijd is niet bekend of en wanneer de presentator terugkeert op de radio.

Eddy Zoëy gisteren in RTL Boulevard: “Even over Coen Swijnenberg, want als we het over radio hebben, dan hebben we het dit jaar ook een beetje over Coen Swijnenberg, die al een tijdje gemist wordt. Kunnen we nou officieel zeggen dat hij een burn-out heeft? Wat is er aan de hand?

Vergouwen: “Ja, hij wordt natuurlijk gemist. Coen & Sander is het bekende duo, maar komen ze weer bij elkaar? Er zijn toch allerlei geruchten dat Coen niet terugkomt, maar ik heb vandaag met 538 gebeld en die hadden er echt de pest over in dat ik dit weer oprakelde.

Ondanks de ergernis gaf Talpa Radio toch een reactie. “Ze zeggen: ‘Coen komt gewoon terug.’”

Foto: RTL

Meer in RTL

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Begrijpt u dat Maxime Meiland niet echt geliefd is?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen