RTL Boulevard: ‘Kijkcijfers Hart van NL zakken in’

De kijkcijfers van Hart van Nederland staan onder druk. In de afgelopen twaalf dagen scoorde het nieuwsprogramma zeven keer rond de half miljoen kijkers of lager. Dat zegt Joost Maiburg, verslaggever van RTL Boulevard, op Twitter. RTL Boulevard, dat zelf ook met dalende kijkcijfers kampt sinds Albert Verlinde en zijn posse zijn ingeruild voor een egoparade op het Leidseplein met types als Anna Nooshin en Ronald Molendijk, wijst nu op misère bij de concurrent. 

Maiburg zet de kijkcijfers van Hart van Nederland op een rijtje. “De kijkcijfers van Hart van Nederland. De afgelopen twaalf dagen zeven keer rond het half miljoen of lager“, zegt hij.

Het lokt een boze reactie uit van ene Omroep Brabant-redacteur Rob. “En dan wat wil je daarmee zeggen of suggereren? Wat is de relevantie hiervan?“, vraagt hij.

Daarop zegt Maiburg: “Ik wil niks suggereren, maar het valt me wel op dat de cijfers de laatste tijd regelmatig aan de lage kant zijn.

Rob: “Zoals elk willekeurig ander dagelijks programma daar soms wel eens last van heeft. Je oorspronkelijke post an sich zonder enige vorm van duiding vind ik een beetje flauw en stigmatiserend.

Maiburg: “Dat mag jij vinden. Bij ‘andere dagelijkse programma’s’ wordt dat ook geregeld benoemd; Beau, GTST etc.

Foto: SBS

Meer in RTL

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Denkt u dat Wendy van Dijk in het echt een sympathieke vrouw is?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen