Paul de Leeuw volgt Gordon op als host Op Goed Geluk

RTL 4-ster Paul de Leeuw volgt de naar SBS 6 vertrokken Gordon op als host van de vrolijke datingshow Op Goed Geluk. Dat heeft de presentator maandag bekendgemaakt in RTL Boulevard. Gordon blies het programma in januari 2018 nieuw leven in op de zaterdagavond van RTL 4, maar kreeg kritiek op zijn manier van presenteren. “Romantisch is anders, zo’n datingshow op z’n Gordons – met een spervuur aan grappen, cynisch en koud“, schreef Het Parool bijvoorbeeld.

Nu gaat De Leeuw het dus doen. “Ik ga een nieuw programma doen. Het is me gevraagd, toen moest ik eerst lachen. Toen dacht ik: Ik ga het doen. Op Goed Geluk.”

De Leeuw zal voorafgaand aan de uitzending niet worden ingelicht over welke eventuele partners er achter het scherm zitten, zodat het allemaal wat spontaner blijft. “Dus ik zal de kandidaten helpen met het zoeken naar de liefde.”

Er wordt nu druk gezocht naar kandidaten. “Dus als je wil meedoen, mag dat. Je mag alles zijn. Jong, oud, op vrouwen vallen of op mannen. Het maakt niet uit. We gaan het maken. Ik vind het heel leuk.

Wanneer het programma precies van start gaat is nog niet bekend.

Foto: Olivier Thijssen, BNNVARA

Meer in RTL

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Begrijpt u dat Maxime Meiland niet echt geliefd is?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen