KLM haalt NPO 1-ster Charles Groenhuijsen van boord

Charles Groenhuijsen is maandag ondanks zijn recente benoeming als één van de nieuwe latenightsterren van NPO 1 van boord gehaald door KLM, omdat er te veel passagiers in het vliegtuig zaten. Dat laat de woeste presentator weten op Twitter. Groenhuijsen stuurt al jaren woeste tweets over KLM rond en nu is het weer raak. Hij wilde van Florence naar Amsterdam vliegen, maar dat ging niet helemaal goed. Het vliegtuig was namelijk te zwaar en er moesten mensen van boord.

De presentator beschrijft het op Twitter. “De captain in Florence: ‘Laatst 10 tot 12 ingecheckte passagiers moeten van boord vanwege gewicht, wind en korte startbaan.’ We hebben gisteren braaf ingecheckt en raad eens… Inderdaad.

Een schande, vindt Groenhuijsen het. “Hoe verzint KLM het? Ze laten stand-by passagiers gewoon aan boord. Dan is vliegtuig te zwaar en moet ik als gisteren ingecheckte passagier van boord. Wie snapt dat?

Hij vindt het walgelijk. “Bye KLM Frequent Flyers. Laatkomers mogen gewoon mee. Niet uit te leggen.

Lees ook: Charles Groenhuijsen walgt net als Lil’Kleine van KLM (13 april 2016)

Foto: Omroep MAX

Meer in NPO

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Begrijpt u dat Maxime Meiland niet echt geliefd is?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen