Halen Linda en Martien oudejaarsavond SBS 6 uit slop?

Het is over een paar uur oudejaarsavond en dat betekent dat de televisie weer uitpakt met een bijzonder feestelijke programmering: NPO 1 komt net als vorig jaar met Mindf*ck, DWDD Oud & Nieuw en de oudejaarsconference (dit jaar met Claudia de Breij), RTL 4 komt met de oudejaarsconference van Martijn Koning en Paul Pakt Uit en SBS 6 komt met Marco Borsato live in de Kuip en Ik Hou Van Holland. En in die special van Linda de Mol zit ook kijkcijferwonder Martien Meiland.

Martien Meiland doet samen met zijn dochter Maxime mee aan de oudejaars-Ik Hou Van Holland en dat zou zomaar eens hoge kijkcijfers kunnen opleveren. De andere kandidaten zijn Merel Westrik, Elise Schaap, Cornald Maas en Jan Versteegh.

Vorig jaar maakten NPO 1 en RTL 4 de dienst uit op oudejaarsavond en was SBS 6 nergens te bekennen. Die zender trok toen 190.000 kijkers met Moppentappers van Jeroen van der Boom en 180.000 kijkers met een extra lange Shownieuws-special.

De meeste kijkers kozen toen voor DWDD Oud & Nieuw (1,6 miljoen), de oudejaarsconference van Marc-Marie Huijbregts op NPO 1 (1,5 miljoen), die van Guido Weijers op RTL 4 (1,4 miljoen) en Mindf*ck Live (1,1 miljoen). De concurrentie volgde op afstand.

Hoe de kijkers vanavond worden verdeeld zal morgenochtend blijken, op de eerste dag van 2020.

Mediacourant bedankt u voor uw veelvuldige, trouwe bezoek in 2019 en wenst u een bijzonder fijne jaarwisseling toe en een gezond en gelukkig 2020. Proost!

Foto: SBS

Meer in SBS

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Vertrouwt u Winston Gerschtanowitz?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen