Floor Jansen ziet zichzelf niet als Voice-coach

Floor Jansen ziet zichzelf niet snel coach worden in de RTL 4-hitshow The Voice of Holland. Dat zegt de sterzangeres in gesprek met De Telegraaf. Jansen was in het buitenland al bekend van de band Nightwish, maar is in Nederland onlangs een stuk beroemder geworden door haar deelname aan de Beste Zangers. Veel kijkers waren verrast over haar enorme zangcapaciteiten. Betekent dit dat ze volgend seizoen opschuift van Beste Zangers naar de coach-stoelen van The Voice?

Het lijkt er niet op. “Nou, dat zie ik mezelf niet zo snel doen, ik ben nooit heel erg gecharmeerd geweest van The Voice of aanverwante producties. Ik ben van mening dat talenten zich niet via zulke programma’s hoeven te bewijzen.

Henk Poort, met wie ze het succesvolle Phantom of the Opera-duet zong in Beste Zangers, is het daarmee eens. “Dat zou ik ook niet zien zitten. Er is eigenlijk maar één goed muzikaal programma en dat is Beste zangers. Daar wordt met eerlijkheid en liefde voor een ander gezongen.”

Wel vind ik dat het geen meerwaarde heeft iemand uit te roepen tot ’de beste’. Het lijkt dan net een wedstrijd, maar dat is het niet. Mijn overtuiging is dat als je talent hebt het toch wel komt bovendrijven, ook zonder tv-programma.

Foto: RTL

Meer in RTL

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Zou u René le Blanc op uw rode loper willen hebben?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen