Floor Jansen ziet zichzelf niet als Voice-coach

Geplaatst op ma 30 dec 2019 om 13:15

Floor Jansen ziet zichzelf niet snel coach worden in de RTL 4-hitshow The Voice of Holland. Dat zegt de sterzangeres in gesprek met De Telegraaf. Jansen was in het buitenland al bekend van de band Nightwish, maar is in Nederland onlangs een stuk beroemder geworden door haar deelname aan de Beste Zangers. Veel kijkers waren verrast over haar enorme zangcapaciteiten. Betekent dit dat ze volgend seizoen opschuift van Beste Zangers naar de coach-stoelen van The Voice?

Het lijkt er niet op. “Nou, dat zie ik mezelf niet zo snel doen, ik ben nooit heel erg gecharmeerd geweest van The Voice of aanverwante producties. Ik ben van mening dat talenten zich niet via zulke programma’s hoeven te bewijzen.

Henk Poort, met wie ze het succesvolle Phantom of the Opera-duet zong in Beste Zangers, is het daarmee eens. “Dat zou ik ook niet zien zitten. Er is eigenlijk maar één goed muzikaal programma en dat is Beste zangers. Daar wordt met eerlijkheid en liefde voor een ander gezongen.”

Wel vind ik dat het geen meerwaarde heeft iemand uit te roepen tot ’de beste’. Het lijkt dan net een wedstrijd, maar dat is het niet. Mijn overtuiging is dat als je talent hebt het toch wel komt bovendrijven, ook zonder tv-programma.

Foto: RTL
21 Reacties op “Floor Jansen ziet zichzelf niet als Voice-coach”


 1. Positief

  Floor en Henk samen met het liedje uit Phantom of de opera was kippenvel. Geweldig mooi. Zie het nog vaak terug op YouTube

 2. VH3_Klassiek

  Wie???

 3. Er zit een adder achter de ellebogen

  Nooit doen. Je stem verdient zoveel meer.

 4. Actries van Houten

  Vandaag wordt Lil’ Kleine even keihard afgeserveerd als coach door de tv-recensent van de Volkskrant.

  “Lil’ Kleine luistert niet, maar draait zijn rode stoel voor ieder Nederlandstalig nummer. Hij draait ook als de anderen niet draaien, zodat de kandidaat hem wel als coach moet kiezen. Iedere dame is een ‘lieffurt’ of ‘sgat’ en wordt gepaaid met lege beloften. Hij heeft namelijk geen zinnig advies te bieden. Voor een rapper komt hij slecht uit zijn woorden en brabbelt dingen als: ‘Ik vind dat je heel erg laat zien dat je gewoon iets doet wat je eigenlijk heel leuk vindt. Dat hoor je ook in je stem. Alleen, als ik zo naar je kijk, dan zie ik dat je nog veel meer kan.’ Wablief?”

 5. Mark

  Groot gelijk meid, je zult maar naast die maffe zultkoppen van Ali B en Waylon moeten zitten. Die zijn er helemaal niet serieus mee bezig. De enige normale is Anouk.

 6. tim

  blijf zingen en als je iemand wil begeleiden ga dan op zoek naar echte talenten

 7. T

  Laatst weer een aflevering bekeken na lange tijd, maar wat een slechte judges. Ali B spant de kroon, met die grappen over Marokkanen. Eerste keer leuk, maar inmiddels behoorlijk irritant en gewoon popie jopie gedrag.

  Kleine zit er als een zoutzak bij en Waylon is gewoon saai. Anouk mogen ze wel houden volgend seizoen.

 8. Sjors van Kempen

  Die column is inderdaad spot on.

  Wijd daar eens een artikel aan, MC.

 9. Ralf

  Wie is Floor Jansen?????

 10. Zenith

  @Ralf. Zielig dit soort reacties. Je weet heus wel wie dit is, anders kijk je dit artikel niet. Anonieme aandachtstrekker

 11. VH3_Klassiek

  @Zenith OK Boomer

 12. FlyingLotus

  Als je kwaliteit hebt zit je natuurlijk niet in dat soort programma’s.

 13. K.C.T.

  BNers, met hersenloze mocro-crimineel , en totale nietsnut kleine als JURY, komt er natuurlijk nooit iets terecht van de kandidaten!!!

 14. Nunzio

  De echte talenten staan inderdaad niet bij The voice of welk wannabe programma op tv.
  Altijd al gezegd haha en Floor zegt het nog eens.

 15. Donald Dumb

  Die laatste zin. Heeft ze volledig gelijk in.
  The Voice enbaanverwante shows is niet de manier om goed door te breken. Kwaliteit komt vanzelf bovendrijven
  Zij is het beste voorbeeld.
  Staat voor uitverkochte zalen wereldwijd zonder ook maar een zogenaamd talentenprogramna.
  Hoe is het daar mee gevaren. Al die zgn. winnaars uit die shows?
  Niks geworden…

 16. Nieuwjaar

  Voice is uitgekauwd. Floor verdient een beter podium.

 17. Donald Dumb

  Floor HEEFT al een beter podium, nieuwjaar Stadions en grote zalen wereldwijd. 4 concerten in Nederland volledig uitverkocht.
  Het hoogst haalbare voor Voice deelnemers is tot nu toe theatertoertjes…

 18. Hans

  Eerst die michelle, nu ineens weer floor Jansen, wat heeft Nederland toch briljante zangeressen,ik heb geen verstand van zingen maar het zijn niet moeders mooiste,je met er ook wel een beetje goed uit zien natuurlijk,al die goretattoos ten spijt

 19. Donald Dumb

  Muzikale kwaliteiten staan los van uiterlijk vertoon, Hans.
  En ik moet nog maar zien of die Davina Michelle bereikt wat Floor Jansen heeft bereikt…die is net begonnen…

 20. Gwendolyn

  Floor is tof.

 21. Donald Dumb

  Tof en uitermate succesvol, Gwendolyn…

TelevisienieuwsMail Mediacourant

Heeft u een nieuwstip, een vraag aan de redactie, een vraag over adverteren, een verzoek tot samenwerking of wenst u andere informatie? Neem dan graag contact op.