Fidan Ekiz na drie seizoenen weg bij De Nieuwe Maan

Fidan Ekiz is afgelopen vrijdagmiddag geruisloos vertrokken als presentatrice van de multiculturele talkshow De Nieuwe Maan. Dat was te zien in de uitzending op NPO 2. Ekiz heeft het programma drie seizoenen gedaan, maar houdt er nu mee op, waarschijnlijk omdat ze onderdeel wordt van van het presentatieteam van NPO 1’s nieuwe late talkshow Op1. Ze werd in haar laatste uitzending getrakteerd op een bos bloemen én op een filmpje met daarin reacties van mensen op straat.

De presentatrice had die verrassing totaal niet zien aankomen. “Ho, ho, ho, wacht even FIdan. Je gaat nu al afsluiten, maar dit is de laatste uitzending van jou. We hebben een verrassing voor je en ik denk dat die nu ingestart kan worden“, zei een van haar tafelgasten.

De NTR bedankt Ekiz voor haar inzet. “Fidan Ekiz, bedankt voor drie prachtige seizoenen!“, klinkt het op social media.

De Nieuwe Maan keert op 24 januari weer terug op de buis, maar dan met een nieuwe presentator. Wie dat is, is op dit moment nog niet bekend.

Het vrolijke afscheid van Fidan Ekiz kunt u onderstaand bekijken:

Foto: NTR

Meer in NTR

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Denkt u dat de carrière van Thijs Römer voorbij is?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen